صدای جمهوری اسلامی ایران

معاون فرهنگی و تربیتی جامعه المصطفی گفت: مصیبتها گاهی وقتها به مال فرد وارد می شود كه قابل جبران است و گاهی اوقات مصیبت به جان عزیزان انسان وارد می شودكه قابل تسكین است ولی آن مصیبتی كه حضرت زهرا (س) خیلی نگرانش شدند مصیبت در دین است.

حجت اسلام سید علی امام زاده در گفتگو با برنامه «سلام سردار» رادیو مقاومت اظهار كرد: اولین قدم در سیر و سلوك انسان، كه قدم موثری است، تكیه بر صدیقه كبری زهرا (س‌) است.
وی ادامه داد: امام صادق فرمودند: جایگاهمان در میان مردم به گونه است كه برای حاجتها و نیازهایشان به ما مراجعه می كنند و ما خودمان وقتی نیاز و حاجتی داریم به مادرمان حضرت فاطمه (س) متوسل می شویم.
معاون فرهنگی و تربیتی جامعه المصطفی افزود: دو الی سه خطبه و 70دعا از حضرت زهرا(س) برای ما به یادگار مانده كه امیدوارم همه ما از این معارف دینی كه پس از قرن ها به دست ما رسیده استفاده كنیم. مادر می فرماید « اَللّهُمَّ لا تَجعَل مُصیبَتی فی دینی وَ لا تَجعَل الدّنیا اَكبَرَ هَمّی» این دعای حضرت زهرا(س) می تواند اولین قدم ما در سیر و سلوك جدی و محكم باشد. حضرت زهرا (س) در این دعا از خداوند می خواهند كه «خدایا مصیبت من را در دین من قرار ندهد».
امام زاده اضافه كرد: مصیبتها گاهی وقتها به مال فرد وارد می شود كه این مصیبت مالی قابل جبران است و گاهی اوقات مصیبت به جان عزیزان انسان وارد می شود این مصیبت هم قابل تسكین است ولی آن مصیبتی كه حضرت زهرا (س) خیلی نگرانش شدند و برای شیعیان نگران این مصیبت هستند مصیبت در دین است.
وی افزود: چون مصیبت در دین است یك مرگ خاموش است، كسی به فردی كه گرفتار مصیبت دین شده تسلیت نمی‌گوید. انسان باید هوشیار باشد، اگر در دینش آسیب وارد شد اگر احساس كرد عبادتهایش مثل گذشته نیست، لذت نمی برد از نماز و روزه اش، از كارهای خیری كه می كند لذت نمی‌برد، اینها علائمی است كه نشان میدهد مریضی مصیبت در دین داریم.
معاون فرهنگی و تربیتی جامعه المصطفی بیان كرد: درمان و درمانگاه این مریضی (مصیبت در دین)مجالس اهل البیت است. برای اینكه بتوانیم از این مصیبت در امان باشیم باید دست به دامن خودشان شویم.
امام زاده عنوان كرد: اگر در كلام ائمه دقت میكنیم می بینیم كه عنوان شده دنیا علی رغم تمام گستردگی، ولی باید اندازه میزانش برای او ارزش قائل شد، خداوند در قرآن می خواهد بگوید برای قیامت چه كار كرده اید، آیه 18 سوره حشر می فرمایند «برای فردا چه كردید» در نگاه قرآن قیامت برای افراد فردا است.
وی تصریح كرد: برای اینكه مصیبت در دین وارد نشود چند راه معرفی شده، اول اینكه باید راه‌شناسی خوبی داشته باشیم، اگر راه را درست نرویم، حتی اگر سختی راه را هم بكشیم اما به مقصد نمی رسیم.
معاون فرهنگی و تربیتی جامعه المصطفی گفت: نكته بعدی اینكه امام شناسی قوی داشته باشیم، بدانید چه كسی را الگو و راهنما قرار دهیم، امام باید كسی باشد كه خودش راه را و فراز و فرودش را بلد باشد.
امام زاده بیان كرد: سوم اینكه باید در راه حق ثبات قدم داشته باشیم، مسیر رسیدن به حق بالاخره سختی هایی دارد، نباید ناامید شد، نكته بعدی این است كه امروز به آن بیشتر از همه نیاز داریم بحث دشمن شناسی است، شاید ما ثابت قدم باشیم، اما اگر دشمن شناسی نداشته باشیم به گمراهی كشیده می شویم.

پایان پیام/

مرتبط با این خبر

  • باید رسانه جهانی برای انتقال پیام مقاومت ایجاد شود/كرسی‌های صهیونیست‌شناسی تقویت شود

  • حكم دستگیری نتانیاهو مقدمه‌ای برای محكومیت صهیونیست‌ها در جهان است

  • دموكراسی كشورهای لیبرالیسم نمایشی است/ جبهه مقاومت باید تلاش كند حكم نتانیاهو اجرا شود

  • اسرائیل توان مبارزه در دو جبهه را ندارد/ اعلام حمایت ایران از سوریه با سفر مقامات

  • اما و اگرهای بازداشت نتانیاهو پس از صدورحكم

  • قرار گرفتن افكار عمومی مقابل اسرائیل/ وجدان‌های جهانی بیدار شده است

  • اسرائیل، نسل مقاوم آینده فلسطین را از بین می‌برد

  • دولت پاسخ اعتماد به غرب را با نفرت دید/ ایران باید رویه خود را تغییر دهد

  • زنان با تشكیل حلقه‌های فكری و فرهنگی به جبهه مقاومت كمك كنند

  • احتمال حمله حزب‌الله به تأسیسات هسته‌ای اسرائیل