صدای جمهوری اسلامی ایران

میرلوحی در رادیو مقاومت گفت: با وجود حمایت از عدم نسل كشی در قوانین مختلف، اما اسرائیل و آمریكا این حمایت را از بین برده و حمله به غزه نیز موجب زیر سوال رفتن فلسفه وجودی سازمان ملل شده است.

به گزارش پایگاه خبری رادیو مقاومت؛ دكتر سید علی میرلوحی كارشناس فقه و حقوق خصوصی در برنامه «عصر مقاومت» اظهار كرد: اسناد مهم بین المللی زمانی ایجاد شد كه شاهد بودیم در جنگها افراد غیرنظامی دچار آسیب می شدند و حقوق آنها پایمال شده بود. پس از پایانی جنگ جهانی دوم، كونوانسیونهای 4 گانه ژنو ایجاد شد تا در خصوص این افراد و به طور كلی چارچوب رفتار در جنگ شكل بگیرد. در منشور ملل متحد نیز رگه هایی از حمایت از اقوام و نسلها دیده می شود. با وجود آنكه حمایت از عدم نسل كشی در قوانین مختلف شكل گرفته، اما اسرائیل و آمریكا این حمایت را از بین برده و حمله به غزه نیز موجب زیر سوال رفتن فلسفه وجودی سازمان ملل شده است.

وی یادآور شد: پیش نویس لایحه اسرائیل برای قتل عام حدود 7 هزار زندانی فلسطینی نشان می دهد موضع اسرائیل در نسل كشی بسیار جدی است و حتی نیاز به پنهان كاری احساس نكردند. اسرائیل تا زمانی كه از بابت حماس خیال راحتی نداشته باشد آتش بس را نمی پذیرد و كاملا مشخص است پاكسازی حماس همان نسل كشی در غزه است.

میرلوحی در رادیو مقاومت با اشاره به نمونه های مشابه جنایتكاران در جهان گفت: آنجایی كه بحث اسرائیل و صهیونیست وجود نداشته تا جایی كه امكان داشته از كار ویژه های مختلف برای جلوگیری از فجایع استفاده شده اما در جنگ اسرائیل و مردم مظلوم فلسطین كه اسرائیل به انواع مختلفی از جنایات اقدام كرده و در كنار نسل كشی، استفاده از سلاح های ممنوعه، كونوانسیون ژنو، حمله تفكیك نشده، ساختن شهركها و ایجاد ممنوعیت در رفت و آمد نیز لابراتواری از جرائم ضد بشری است كه با توجه به فشار دولتهای اروپایی و آمریكا قصدی برای رسیدگی به آنها وجود ندارد.

این كارشناس فقه و حقوق خصوصی پیرامون پیگیری های بین المللی مورد نیاز برای نسل كشی در غزه خاطرنشان كرد: استفاده از ظرفیتها و قوانین داخلی می تواند یكی از موارد مورد نیاز باشد. در قوانین داخل كشور چند قانون مهم وجود دارد كه می تواند موجب ایجاد موضعی واحد در داخل كشور شود و این مهمترین مرحله در گام اول است. در سطح بین الملل نیز راهبردهای مختلفی وجود دارد كه براساس نیاز و دیدگاه كشورها می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. یكی از راهبردها، ایجاد همبستگی در سطح جامعه جهانی و كشورهای عضو در سازمان همكاری های اسلامی است. این كشورها می توانند از طریق دیوان بین المللی كیفری اقدام نمایند اما پیگیری از این طریق با موانع جدی روبه روست چرا كه دولت اسرائیل و فلسطین عضو این دیوان نیستند و شورای امنیت باید به این موضوع ورود كند كه این شورا نیز تحت فشار دولت آمریكا، اقدامی انجام نمی دهد. در گام بعدی نیز مجمع عمومی سازمان ملل باید اقدام نماید كه باز هم با وجود حمایت آمریكا امكان پذیر نیست. همچنین استفاده از دادگاه های داخلی و اعطای صلاحیتهای جهانی به آنها، دادگاه های داخلی كشورهایی كه افراد جنایتكار تبعه آن هستند، استفاده از صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری دیگر راهكارهای بین المللی است. این موارد شاید نتیجه بخش نباشد اما صدور رأی بین المللی علیه رژیم صهیونیستی آنها را تحت فشار قرار می دهد. بنابراین اتحاد كشورهای اسلامی و تشكیل یك كمیته حقیقت یاب برای جمع آوری اسناد اقدامات جنایتكارانه و ادامه تجمعات و روشنگری ها می تواند چراغ این نسل كشی را روشن نگه داشته تا رو به فراموشی نرود.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می توانید این شبكه رادیویی را روی موج اف ام ردیف 95.5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید.
همچنین سامانه پیامكی 3000955 آماده دریافت پیامكهای مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

مرتبط با این خبر

  • باید رسانه جهانی برای انتقال پیام مقاومت ایجاد شود/كرسی‌های صهیونیست‌شناسی تقویت شود

  • حكم دستگیری نتانیاهو مقدمه‌ای برای محكومیت صهیونیست‌ها در جهان است

  • دموكراسی كشورهای لیبرالیسم نمایشی است/ جبهه مقاومت باید تلاش كند حكم نتانیاهو اجرا شود

  • اسرائیل توان مبارزه در دو جبهه را ندارد/ اعلام حمایت ایران از سوریه با سفر مقامات

  • اما و اگرهای بازداشت نتانیاهو پس از صدورحكم

  • قرار گرفتن افكار عمومی مقابل اسرائیل/ وجدان‌های جهانی بیدار شده است

  • اسرائیل، نسل مقاوم آینده فلسطین را از بین می‌برد

  • دولت پاسخ اعتماد به غرب را با نفرت دید/ ایران باید رویه خود را تغییر دهد

  • زنان با تشكیل حلقه‌های فكری و فرهنگی به جبهه مقاومت كمك كنند

  • احتمال حمله حزب‌الله به تأسیسات هسته‌ای اسرائیل