صدای جمهوری اسلامی ایران

ایالات متحده آمریكا پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه را وتو كرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری فارس؛ ایالات متحده آمریكا دقایقی پیش قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه را وتو كرد.

13 عضو شورا به این قطعنامه رأی موافق دادند. انگلیس به آن رأی ممتنع داد و آمریكا آن را وتو كرد.

رأی‌گیری بر سر این قطعنامه با توجه به تلاش چند كشور عربی برای مجاب كردن آمریكا به امتناع از وتوی آن به تعویق افتاده بود.

وبگاه شبكه خبری بلومبرگ ساعاتی پیش گزارش داد كشورهای عربی در حال انجام آخرین تلاش‌ها برای همراه كردن آمریكا در خصوص برقراری آتش‌بس در غزه هستند.

ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن گفت: «آمریكا آنجا نیست و به همین خاطر است كه ما اینجا آمده‌ایم- ما می‌خواهیم با شریكان آمریكایی‌مان تعامل كنیم با یگوییم كه توقف تجاوزگری‌ها به نفع آمریكا و به نفع صلح جهانی است.»

وزیر خارجه اردن این اظهارات را در كنار وزیران خارجه عربستان سعودی، قطر، مصر، تركیه و تشكیلات خودگردان فلسطینی مطرح كرد.

رابرت ای. وود، معاون نماینده آمریكا در سازمان ملل در جلسه شورای امنیت گفت كه واشنگتن از درخواست‌ها برای آتش‌بس فوری حمایت نمی‌كند. او مدعی شد چنین اقدامی بذر جنگ بعدی را می‌كارد.

آمریكا از زمان آغاز حملات نظامی اسرائیل در غزه اصلی‌ترین حامی این رژیم بوده و با ارسال سلاح و حمایت‌های سیاسی به شعله‌ور كردن آتش جنگ كمك كرده است.

دولت جو بایدن در هفته‌های آغاز جنگ در برابر درخواست‌های مستمر برای كمك به برقراری آتش‌بس در غزه گفته بود كه كاخ سفید تنها از «وقفه‌های جنگی» در غزه حمایت می‌كند و طرفدار آتش‌بس كه می‌تواند به نفع حماس تمام شود نیست.

این در حالی است كه فعالان حقوق بشر و برخی از سیاستمداران حزب دموكرات بارها از بایدن خواسته‌اند اسرائیل را برای پایان عملیاتی كه به كشته شدن هزاران غیرنظامی منجر شده تحت فشار قرار دهد.

پائول او براین، از مقام‌های عفو بین‌الملل چهارشنبه هفته پیش گفت: «وقفه‌های كوتاه‌مدت برای برآورده كردن نیازهای میدانی و رسیدگی به وضعیت حقوق بشری در غزه كافی نیستند.»

او براین گفت: «آمریكایی‌های بیشتر و بیشتری خواستار این آتش‌بس هستند.» طبق نتایج یك نظرسنجی كه اخیرا توسط موسسه مورنینگ كانسالت انجام شده 53 درصد از رأی‌دهندگان آمریكایی گفته‌اند كه از برقراری آتش‌بس دائم در غزه حمایت می‌كنند.

حملات شدید رژیم اسرائیل در غزه بعد از عملیات طوفان‌الاقصی در روز 7 اكتبر (15 مهرماه) به شهادت بیش از 17 هزار فلسطینی در غزه منجر شده كه اكثر آنها غیرنظامی هستند. . این آمارها به ویژه با گسترش عملیات رژیم اسرائیل به منطقه جنوب غزه رو به افزایش هستند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اكتبر در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیك به دو دهه محاصره غزه و زندان و شكنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز كرد.

این عملیات یكی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ كردند، به روستاها یورش بردندو علاوه به هلاكت رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

مرتبط با این خبر

  • سینمای مقاومت با نسل جوان آشتی كند

  • حزب‌الله توان جنگ فرسایشی را دارد/ اسرائیل هرروز شگفت‌زده می‌شود

  • افزایش روحیه محور مقاومت با همدلی مردم و سفر مقامات ایرانی

  • بزرگترین دستاورد جبهه مقاومت نابودی جایگاه اسرائیل است

  • طوفان‌الاقصی هیمنه رسانه‌ای اسرائیل را شكست

  • جنگ فرسایشی منجر به فروپاشی درونی رژیم صهیونیستی می‌‌شود

  • غفلت مدیران فرهنگی از ظرفیت عظیم سینمای مقاومت

  • امیدواری در جبهه مقاومت با همراهی زنان ایرانی باید جهانی شود

  • ادامه جنگ به نفع صهیونیست‌ها نیست

  • اقدام جدید آمریكا برای پیشبرد مقاصدش، دستاوردسازی كاذب است