صدای جمهوری اسلامی ایران

یكی از وزرای افراطی كابینه رژیم صهیونیستی روز یكشنبه در مصاحبه‌ای تاكید كرد كه این رژیم باید فلسطینیان ساكن نوار غزه را برای ترك این باریكه ترغیب كند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری فارس، «بزالل اسموتریچ» وزیر امور مالی رژیم صهیونیستی روز یكشنبه در سخنانی تاكید كرد كه اسرائیل باید ساكنان نوار غزه را برای مهاجرت و ترك این باریكه ترغیب كند.

وی كه با رادیو ارتش اسرائیل صحبت می‌كرد، گفت: «ساكنان غزه در فقر و تنگنا زندگی می‌كنند و باید آنها را برای مهاجرت و ترك این منطقه ترغیب كنیم».

این وزیر كابینه در ادامه گفت: «اگر در غزه 100 یا 200 هزار عرب باقی بمانند، صحبت كردن درباره آینده بسیار متفاوت خواهد شد».

دوشنبه هفته پیش بود كه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان نشست حزب لیكود بر ایجاد فضایی برای مهاجرت داوطلبان ساكنان غزه به دیگر كشورها تاكید كرده است.

بر اساس گزارش‌ها، نتانیاهو در جریان این نشست گفته است كه تلاش‌ها برای یافتن كشورهایی كه ساكنان غزه را به عنوان پناهجو بپذیرند در حال انجام است.

چند روز پیش نیز اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه گفته بود كه رژیم صهیونیستی با حملات به بیمارستانهای شمال غزه، در تلاش است به حضور كادر درمان پایان دهد و ساكنان این منطقه نیز مجبور به كوچ شوند.

همچنین باسم نعیم وزیر سابق بهداشت فلسطین روز شنبه دوم دی ماه در كنفرانس بین‌المللی تهران در خصوص فلسطین گفت كه هدف اصلی كشتارهای دهشتناك رژیم صهیونیسنی در غزه را می‌دانیم و هدف از این پاكسازی و كشتار جمعی از بین بردن مقاومت در فلسطین نیست بلكه هدف اصلی آنها اخراج مردم فلسطین از سرزمین خود است. اما وی تاكید كرد كه كوچ دوباره مردم فلسطین تكرار نخواهد شد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اكتبر (15 مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیك به دو دهه محاصره غزه و زندان و شكنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز كرد.

این عملیات یكی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ كردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر كشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم اسرائیل در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز كرد و این منطقه را تحت محاصره كامل قرار داد. بیش از 20 هزار نفر كه اكثر آنها زن و كودك هستند تا كنون در این حملات به شهادت رسیده و بیش از 50 هزار نفر دیگر زخمی شده‌اند.

اسرائیل هدف جنگی خود از این عملیات را نابود كردن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس اعلام كرده است. این در حالی است كه بسیاری از تحلیلگران و كارشناسان، حتی در داخل فلسطین اشغالی این هدف را غیرواقع‌بینانه و غیرقابل دستیابی می‌دانند.

مرتبط با این خبر

  • احتمال حمله حزب‌الله به تأسیسات هسته‌ای اسرائیل

  • یمنی‌ها باعث نابودی صنعت گردشگری اسرائیل شدند

  • جوانان فلسطینی سپر انسانی تله‌های انفجاری می‌شوند

  • شكایت علیه ترور شهیدسلیمانی هنوز ثبت نشده است!

  • اسرائیل به عمد زنان را هدف قرار می‌دهد/ نتانیاهو، ضدزن و زندگی است

  • نتانیاهو صدای مرگ را در اراضی اشغالی می‌شنود

  • سینمای مقاومت با نسل جوان آشتی كند

  • حزب‌الله توان جنگ فرسایشی را دارد/ اسرائیل هرروز شگفت‌زده می‌شود

  • افزایش روحیه محور مقاومت با همدلی مردم و سفر مقامات ایرانی

  • بزرگترین دستاورد جبهه مقاومت نابودی جایگاه اسرائیل است