صدای جمهوری اسلامی ایران

احمد علی رمضانی اظهار كرد: كارهای فرهنگی كه ایشان انجام می داد به مراتب بیشتر از كارهای نظامی بود. اگر حاج قاسم را در یك فرد نظامی خلاصه كنیم به این شهید بزرگوار ظلم كرده ایم چون ابعاد فرهنگی و رسانه ای شخصیت ایشان خیلی پر رنگ است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت؛ احمد علی رمضانی مدیر كل صدا و سیمای استان كرمان در گفتگو برنامه «رفیق شهیدم» رادیو مقاومت با اشاره به این كه رفقای شهید زیاد داشته است گفت: یكی از برجسته ترین رفقای شهیدم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است.

وی از زمان آشنایی خود با هشید سلیمانی گفت و یادآور شد: اولین باری كه قاسم سلیمانی را دیدم كمتر از 16 سال سن داشتم و در دشت عباس بودیم كه گفتند كه فرمانده تیپ دارد از تیپ بازدید می كند. در میان بازدیدشان رفتم و در برخورد و كلامی ایشان جاذبه ای دیدم. ایشان را به چادرم دعوت كردم. نگاه محبت آمیزی به من كرد و گفت برو چایی بذار تا در چادر شما بخورم. وقتی به چادر من آمد چایی خود را میل كرد و رفت.

مدیر كل صدا و سیمای استان كرمان افزود: بعد از آن دو سه نوبت با حاج قاسم در جبهه حضور داشتم و در سال 1362 توفیق اجباری پیدا كردم و مسافر زندان های رژیم بعث شدم. این دوره اسارت هفت سال و نیم طول كشید. وقتی به ایران و كرمان بازگشتم این رفاقت ها تجدید شد.

وی با اشاره به اینكه حاج قاسم به صورت مرتب در كرمان دو جلسه را برگزار می كرد، تصریح كرد: این جلسات برای جمع كردن رزمندگان بود. یكی از این جلسات هر ساله در ماه مبارك رمضان برگزار می شود.

علی رمضانی با اشاره به اینكه در مدتی كه در لبنان حضور داشته است هم با رادیو و تلویزیون های اسلامی شبكه های مقاومت ارتباط كاری داشتیم و هم با دوستان خود شهید سلیمانی ارتباط داشتم، اظهار كرد: وقتی به كرمان به عنوان مسئول صدا و سیمای استان بازگشتم شكل جدیدی از ارتباطات شكل گرفت و هروقت از ایشان درخواست می كردم تا به صدا و سیما بیاد یك جمله جواب می داد؛ به دفتر شما صد بار هم بخواهید می آیم ولی روی آنتن یك ثانیه هم حرف نمی زنم.

وی افزود: شهید سلیمانی به شدت از رسانه ای شدن پرهیز داشت. ایشان می گفت باید به این بلوغ برسیم كه نباید دیده شویم آن كه باید ببیند می بیند.

مدیر كل صدا و سیمای استان كرمان در مصاحبه با رادیو مقاومت به دیدار خود با حاج قاسم اشاره كرد و گفت: یك بار با حاج قاسم قرار گذاشتیم و قرار شد ساعت 7 به سازمان بیاید. شورای مدیران و شورای بسیج سازمان در این جلسه شركت كردند. قرار بود این جلسه ضبط شود اما همراهانشان اجازه ندادند وقتی به ایشان گفتم دوربین های حاضر در جلسه برای سازمان است گفت من كه زورم به تو نمی رسد ضبط كن ولی قول می دهی تا من شهید نشده ام چیزی را پخش نكنی. گفتم بله.

وی با بیان این كه برای بچه های لشكر اخم حاج قاسم بسیار سخت بود، متذكر شد: اما اگر با كسی برخوردی می كرد و به او اخم می كرد خیلی زود از دلش بیرون می آورد و اصلا نمی گذاشت طول بكشد.

علی رمضانی از علاقه وافر شهید سلیمانی به كار فرهنگی و رسانه ای گفت و اظهار كرد: ایشان خود عامل به كار رسانه و فرهنگی بودند. كارهای فرهنگی كه ایشان انجام می داد به مراتب بیشتر از كارهای نظامی بود. اگر حاج قاسم را در یك فرد نظامی خلاصه كنیم به این شهید بزرگوار ظلم كرده ایم چون ابعاد فرهنگی و رسانه ای شخصیت ایشان خیلی پر رنگ است.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادی و مقاومت می توانید این شبكه رادیویی را روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید.
همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

مرتبط با این خبر

  • احتمال حمله حزب‌الله به تأسیسات هسته‌ای اسرائیل

  • یمنی‌ها باعث نابودی صنعت گردشگری اسرائیل شدند

  • جوانان فلسطینی سپر انسانی تله‌های انفجاری می‌شوند

  • شكایت علیه ترور شهیدسلیمانی هنوز ثبت نشده است!

  • اسرائیل به عمد زنان را هدف قرار می‌دهد/ نتانیاهو، ضدزن و زندگی است

  • نتانیاهو صدای مرگ را در اراضی اشغالی می‌شنود

  • سینمای مقاومت با نسل جوان آشتی كند

  • حزب‌الله توان جنگ فرسایشی را دارد/ اسرائیل هرروز شگفت‌زده می‌شود

  • افزایش روحیه محور مقاومت با همدلی مردم و سفر مقامات ایرانی

  • بزرگترین دستاورد جبهه مقاومت نابودی جایگاه اسرائیل است