صدای جمهوری اسلامی ایران

بهشتی پور در رادیو مقاومت تشریح كرد: اگر جنگ فراگیری در منطقه غرب آسیا رخ دهد، قیمت نفت بالا رفته كه منجر به گرانی بنزین در آمریكا می شود. لذا فشار آمریكا به اسرائیل برای عدم درگیری با ایران نیز به دلیل نگرانی آنها برای افزایش قیمت نفت است.

حسن بهشتی پور كارشناس مسائل بین الملل در ارتباط تلفنی با برنامه «عصر مقاومت» از رادیو مقاومت بیان كرد: نتانیاهو با توسعه جنگ به دنبال افزایش بحران در منطقه است و بقای خود را در ادامه جنگ می می بیند و امیدوار است انتخاب ترامپ در انتخابات آمریكا، فضای مناسبی را برای او در داخل اسرائیل فراهم كند. چرا كه اگر همین امروز آتش بس برقرار شود، كمیته رسیدگی به تخلفات نتانیاهو فعال شده و او را مجبور به كناره گیری می كند. لذا فضاسازی های صورت گرفته رسانه ای و تبلیغاتی است و نمی توان آنها را جدی گرفت.
به عقیده وی برقراری آتش بس در لبنان قطعا به نفع مردم آنجاست چرا كه فرصتی برای بازسازی و ساماندهی اوضاع پیدا خواهند كرد. بنابراین برقراری آتش بس به نفع حزب الله است اما اسرائیل و نتانیاهو به دنبال خاتمه جنگ در غزه و جنوب لبنان نیست بلكه به دنبال توسعه طلبی است و تا هفته آینده منتظر است تا با سر كار آمدن ترامپ نیز پیشتیبانی قوی تری از او صورت گیرد.
بهشتی پور در مصاحبه با رادیو مقاومت خاطرنشان كرد: رژیم صهیونیستی هر گاه در نقطه ضعف قرار گرفته و موجودیت خود را در خطر ببیند، شاید آتش بس را بپذیرد. این روند نیز مستلزم ایجاد تحولات جدید در موازنه قدرت منطقه خاورمیانه است. تا كنون كه رژیم صهیونیستی با پشتیبانی آمریكا و كشورهای اروپایی دست به هر جنایتی زده و حتی علیه نیروهای سازمان ملل نیز حمله كرده و هیچ خط قرمزی برای جنایت قائل نیست. لذا اگر موازنه موجود تغییر یافته و ضربات قاطعی از درون رژیم صهیونیستی به نتانیاهو وارد شود می توان انتظار داشت پای میز مذاكره بیاید. در غیر این صورت در این شرایط پذیرش آتش بس و گفتگو در این مورد بعید به نظر می رسد.
كارشناس مسائل بین الملل از نابودی حماس و اخراج حزب الله از جنوب لبنان به عنوان اهداف شوم نتانیاهو سخن گفت و ادامه داد: این روند امكان پذیر نیست اما نتانیاهو به هر جنایت و هر قیمتی اقدامات خبیثانه خود را ادامه می دهد.
آمریكا متحد استراتژیك اسرائیل در غرب آسیاست و با همه امكانات خود از این رژیم حمایت می كند. اما نمی خواهد وارد یك جنگ گسترده شود و بیشتر به دنبال مدیریت جنگ است چرا كه اگر جنگ فراگیری در منطقه غرب آسیا رخ دهد، قیمت نفت بالا رفته كه منجر به گرانی بنزین در آمریكا می شود. قیمت بنزین در آمریكا یكی از شاخصهای مهم برای مردم در انتخابات است. لذا فشار آمریكا به اسرائیل برای عدم درگیری با ایران نیز به دلیل نگرانی آنها برای افزایش قیمت نفت است. باید منتظر نتیجه انتخابات آمریكا ماند تا اقدامات جدید اسرائیل را دید.
وی همچنین آمریكا و اسرائیل را متحد استراتژیك دانست و یادآور شد: این 2 كشور در عالی ترین سطح نظامی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و حتی فرهنگی با یكدیگر رابطه دارند البته اختلافاتی نیز دارند. تمام روسای جمهور آمریكا همواره حامی اسرائیل بودند اما تاكتیك های متفاوتی داشتند لذا برای داشتن تحلیل درست از سیاست آمریكا در منطقه خاورمیانه باید به تفاوتها توجه كرد. به طور كلی آمریكا حامی اسرائیل است اما باید تفاوتهای تاكتیكی نیز مد نظر باشد تا بتوان تحلیل درستی از عملكرد آمریكا و اسرائیل داشت.

مرتبط با این خبر

  • سینمای مقاومت با نسل جوان آشتی كند

  • حزب‌الله توان جنگ فرسایشی را دارد/ اسرائیل هرروز شگفت‌زده می‌شود

  • افزایش روحیه محور مقاومت با همدلی مردم و سفر مقامات ایرانی

  • بزرگترین دستاورد جبهه مقاومت نابودی جایگاه اسرائیل است

  • طوفان‌الاقصی هیمنه رسانه‌ای اسرائیل را شكست

  • جنگ فرسایشی منجر به فروپاشی درونی رژیم صهیونیستی می‌‌شود

  • غفلت مدیران فرهنگی از ظرفیت عظیم سینمای مقاومت

  • امیدواری در جبهه مقاومت با همراهی زنان ایرانی باید جهانی شود

  • ادامه جنگ به نفع صهیونیست‌ها نیست

  • اقدام جدید آمریكا برای پیشبرد مقاصدش، دستاوردسازی كاذب است