صدای جمهوری اسلامی ایران

تحلیلگر بین‌الملل با بیان اینكه ابهاماتی در فرآیند توافق آتش‌بس در غزه وجود دارد، گفت: ایجاد یك صندوق بین‌المللی برای بازسازی غزه به صورت تئوریك پیش‌بینی شده اما رژیم صهیونیستی خواسته‌های مازادی دارد كه در توافق آتش‌بس نیامده و درمورد سرنوشت تبادل اسرا و اداره غزه و مرز رفح نیز ابهاماتی وجود دارد.

علی امیدی، كارشناس و تحلیلگر امور بین‌الملل در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت درباره جایگاه مقاومت در نظم نوین جهانی اظهار كرد: همه انسان‌ها و همه ملت‌ها به صورت فطری همواره به دنبال عزت نفس هستند و لذا اگر ملتی مورد تحقیر قرار گیرد، از طرق مختلف این تحقیر را جبران می‌كند.

وی افزود: ملتی كه هویت دارد و سعی می‌كند هویت خود را حفظ كند و تحت انگیزه‌های مادی تسلیم نمی‌شود، ریشه در فطرت انسانی دارد كه ملت‌های دیگر هم باید این موضوع را پذیرفته و تسلیم این حقیقت شوند.

كارشناس و تحلیلگر امور بین‌الملل با اشاره به حق تعیین سرنوشت در حقوق بین‌الملل گفت: ملت‌هایی كه تحت ستم، اشغالگری و تحت تعقیب هستند این حق را دارند كه در برابر اشغال و ظلم و ستم مقاومت كنند و حقیقتی است كه جامعه بین‌الملل نیز به آن اعتراف می‌كند.

امیدی درباره نقش بیداری مردمی در نظم نوین جهانی اظهار كرد: انسان‌ها فطرت پاكی دارند كه این فطرت پاك نسبت به قساوت دیگران واكنش منفی نشان می‌دهد كمااینكه جامعه جهانی نیز به بی‌رحمی‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه واكنش منفی نشان داد.

وی ادامه داد: با توجه به اینكه ما در دهكده جهانی زندگی می‌كنیم و با توجه به تلاش رسانه‌های اجتماعی و شبكه‌های مختلف، امروز مردم دنیا بیدار شدند و فهمیدند كه تبلیغات كلیشه‌ای علیه فلسطینی‌ها كاملاً دروغ و نادرست است و مجامع بین‌المللی هم بر این موضوع صحه گذاشتند.

كارشناس و تحلیلگر امور بین‌الملل در مصاحبه با رادیو مقاومت تصریح كرد: مردم غزه ثابت كردند كه هویت و سرزمین دارند و رژیم صهیونیستی یك رژیم اشغالگر و بدون هویت و بدون سرزمین است كه این كشور را اشغال كرده است.

امیدی گفت: نوجوانان فلسطینی امروز در خوشحالی از پیروزی غزه، شعارهایی سر می‌دهند و خود را دنباله‌رو فرماندهان جبهه مقاومت و گردان قسام می‌دانند و این می‌تواند درس و الگوی بسیار خوبی برای جهانیان باشد و نشان می‌دهد كه ما با دست خالی هم می‌توانیم هویت خود را حفظ كنیم.

وی با اشاره به انفعال جهان اسلام و جهان عرب نسبت به اتفاقات غزه اظهار كرد: نمونه بارز این موضوع، دولت مصر بود كه كمك‌های بشردوستانه جمهوری اسلامی به غزه را نمی‌پذیرفت.

كارشناس و تحلیلگر امور بین‌الملل با بیان اینكه ابهاماتی در فرآیند توافق آتش‌بس در غزه وجود دارد، گفت: ایجاد یك صندوق بین‌المللی برای بازسازی غزه به صورت تئوریك پیش‌بینی شده اما رژیم صهیونیستی خواسته‌های مازادی دارد كه در توافق آتش‌بس نیامده و درمورد سرنوشت تبادل اسرا و اداره غزه و مرز رفح نیز ابهاماتی وجود دارد.

امیدی با اشاره به اینكه اكثر تحلیلگران نسبت به موفقیت فرآیند صلح و آتش‌بس نظر بدبینانه‌ای دارند، افزود: ممكن است رژیم صهیونیستی مفاد صلح را نقض كند و مجدداً چرخه خشونت در غزه شروع شود.

مرتبط با این خبر

  • سینمای مقاومت صرفاً به جنگ و درگیری خلاصه نمی‌شود

  • حركت رسانه‌ای اسرائیل برای مظلوم‌نمایی نشان از شكست فاحش آنهاست

  • مأموریت رسانه‌های معاند انكار دستاوردهای آتش‌بس است

  • كشورهای مسلمان باید در بازسازی غزه مشاركت كنند

  • واكنش حزب‌الله به نقض آتش‌بس ازسوی رژیم صهیونیستی

  • ‌انقلابی كه با «مقاومت» همراه شد

  • نتانیاهو باید پاسخگوی اتهامات فردی خود هم باشد

  • شروط توافق آتش‌بس نشانه دست برتر جریان مقاومت است

  • كشتار كودكان و زنان لكه ننگی بر پیشانی مدعیان لیبرال دموكراسی است

  • فرماندهی مجامع بین‌الملل برعهده آمریكا و اسرائیل است/ لزوم شكایت از رژیم صهیونیستی