صدای جمهوری اسلامی ایران

یك كارشناس مسائل سیاسی معتقد است: جمهوری اسلامی چه از نظر سیاسی و چه از نظر اقتصادی به عنوان یك مانع برای تحقق اهداف كشورهای استثمارگر در منطقه به شمار می‌رود.

به گزارش رادیو مقاومت، محمدی كارشناس سیاسی در برنامه «حدیث ایستادگی» كه از رادیو مقاومت پخش می شود، در سخنانی گفت: قبل از اینكه منطقه به كشورهای كوچك و امیر نشین كنونی تقسیم شوند در گذشته فقط دو حكومت عثمانی و پادشاهی ایران كشورهای منطقه بودند كه بعد از جنگ جهانی اول و استثماری كه انگلیس و فرانسه دنبال داشت منطقه به وضعیت امروزی درآمد و تقسیم‌بندی نیز براساس منفعت دوكشور استثمارگر صورت گرفت.

وی ادامه داد: پس از جنگ جهانی اول پای آمریكا به منطقه نیز باز شد، با اهداف تامین امنیت رژیم صهیونیست، تامین منافع اقتصادی كه در راس همه امور تامین امنیت رژیم صهیونیست اسرائیل قرار گرفت و از این تاریخ به بعد همه كشمكش‌های منطقه و اتفاقات تنها برای حفظ و تامین امنیت اسرائیل انجام شد. در كنار ضعیف ماندن كشورها امنیت اسرائیل تامین و با عدم رشد و پیشرفت سایر كشورها اسرائیل به آمریكای منطقه خاورمیانه تبدیل می‌شد.

وی اظهارداشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل چالش‌هایی كه نظام جمهوری اسلامی در منطقه ایجاد می‌كند. اولویت‌های آمریكا نیز تغییر می‌كند و یك بیداری در منطقه رخ می‌دهد. با پیروزی انقلاب امام(ره) همواره به مسئله استقلال، خودكفایی و ... تاكید داشتند كه خودكفایی در تولید و ... به معنی استقلال اقتصادی ایران است. اساسا كشورهایی مانند افغانستان كه آمریكا در آن حضور دارد و در مجموع كشورهای منطقه این القا به آن‌ها صورتمی‌گیرد كه مزیت آن‌ها در صادرات مواد اولیه است و در تولید و ایجاد صنایع نیست كه در افغانستان نیز این گونه است.

در بخش دیگری از این مراسم، محمد مهدی جوانمرد قصاب رایزن بازرگان ایران در افغانستان نیز گفت: قطعا حضور آمریكا و كشورهای استثمارگر در افغانستان توسعه اقتصادی نبوده است. آمریكا بخش عظیمی از منابعی را كه قابلیت حمل و ارزش داشته از افغانستان خارج كرده تاجایی كه حتی برخی از منابع زیر زمینی افغانستان را نیز از بین برده‌اند.

وی اظهارداشت: روابط اقتصادی ایران و افغانستان یك روابط اقتصادی تنیده با هم است صادرات به افغانستان با صادرات به بخشی از اروپا برابری می‌كند و ایران اولین كشور در بحث مراودات تجاری و اقتصادی با افغانستان است و بازار خوبی است برای صادرات و رشد تولید و صنعت در افغانستان، البته ظرفیت فعالیت در بخش خصوصی بسیار بیشتر از وضعیت فعلی است و تا امروز از همه این ظرفیت استفاده نشده و بخش خصوصی به اندازه دولت فعالیت نكرده است. به عنوان مثال نمایشگاهی در افغانستان توسط ایران برگزار شد كه قریب به 100 هزار نفر بازدید كننده داشته بنابراین بخش خصوصی باید پای كار باشد.

رادیو مقاومت صدای گفتمان مقاومت و مكتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف 95,5 مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان می‌توانند از طریق شماره 30000955 با برنامه های رادیو مقاومت در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • باید رسانه جهانی برای انتقال پیام مقاومت ایجاد شود/كرسی‌های صهیونیست‌شناسی تقویت شود

  • حكم دستگیری نتانیاهو مقدمه‌ای برای محكومیت صهیونیست‌ها در جهان است

  • دموكراسی كشورهای لیبرالیسم نمایشی است/ جبهه مقاومت باید تلاش كند حكم نتانیاهو اجرا شود

  • اسرائیل توان مبارزه در دو جبهه را ندارد/ اعلام حمایت ایران از سوریه با سفر مقامات

  • اما و اگرهای بازداشت نتانیاهو پس از صدورحكم

  • قرار گرفتن افكار عمومی مقابل اسرائیل/ وجدان‌های جهانی بیدار شده است

  • اسرائیل، نسل مقاوم آینده فلسطین را از بین می‌برد

  • دولت پاسخ اعتماد به غرب را با نفرت دید/ ایران باید رویه خود را تغییر دهد

  • زنان با تشكیل حلقه‌های فكری و فرهنگی به جبهه مقاومت كمك كنند

  • احتمال حمله حزب‌الله به تأسیسات هسته‌ای اسرائیل