صدای جمهوری اسلامی ایران

كارشناس مسائل راهبردی رسانه با بیان اینكه حوزه مقاومت محدود نیست و به عدد انسان های فهیم آزاده می تواند مسیر را طی كند، گفت: حضرت امام (ره) می فرمایند ملتی كه شهادت دارد اسارت ندارد، درست مقابل ملتی كه اسیر باشد هیچ وقت شهادت نصیبش نمی شود.

به گزارش رادیو مقاومت، علیرضا داودی كارشناس مسائل راهبردی رسانه طی سخنانی گفت: كسی كه در حوزه مقاومت قدم می گذارد یعنی ارادت دارد و باید به این سمت برویم كه آیا روش های عملیاتی این ارادت را هم بلد است؟ به گریه كردن و هیئت رفتن و سینه وزنجیر زنی همه مان ارادت داریم. اما وقتی می گویند در ظهر عاشورا قم نزنید باید بدانیم اگر زدیم بخشی از آن ارادت را دچار نقصان كنیم.

این كارشناس مسائل راهبردی رسانه های معاند، افزود: حالا الان چه كار كردیم؟ خودمان با دست خودمان معبری درست كردیم برای اینكه نتوانیم مسیر را ادامه دهیم. ما بین شور و شعار و شعور باید تفاوت قائل باشیم. نكته اولی كه باید درباره آن صحبت كرد: نكته اولش چهار بخش است: شما این چهار گزاره را در ذهن تان آورده و درباره آن با خودتان صحبت كنید.

وی ادامه داد: ما با مقاومتیم، در مقاومتیم، برای مقاومتیم یا به وسیله مقاومت. هر كدام از اینها را كه با خودمان به نتیجه رسیدیم نتیجه میزان شعورمان و تحمل مان در مسیر مقاومت خواهد بود. حاج قاسم و ابومهدی المهندس تعبیری داشتند و آن هم اینكه ما متولد شدیم تا به وسیله مقاومت به اعلی علیین برسیم و اینها سه مرحله قبل را طی كردند تا به اینجا رسیدند. اباعبدالله (ع) می فرمایند خط سرخ شهادت. بالاخره همه ما باید از این دنیا برویم و عاقل كسی است كه با شهادت برود. پس باید به وسیله مقاومت برای این با آماده شده باشی. پس صبر و تحملت تا جایی باید باشد كه جانت را بدهی. بنابراین نگاه نكنیم كه ایستگاه ها چقدر است، بلكه نگاه كنیم ما برای رسیدن به اعلی علیین چقدر با آن هستیم؟

وی در ادامه افزود: در بخشی از مقاومت سلاح دست می گیرند و از حرم ها دفاع می كنند و بخشی هم قلم در دست می گیرد و به دانشگاه می رود و دیگری به وسط نیروگاه می رود و ... پس یكی از شئون مقاومت دفاع از حرمین است اما اگر همه عالم را حرم امن الهی بدانیم باید برای همه این عالم مقاومت را تعریف كنیم.

داودی افزود: 12 گزاره عرض می كنم كه یادگاری بنده برای مخاطبین باشد. به نظرم این 12 گزاره را یادداشت كنند و بعد در آن چهار ساحت تكلیفشان را با اینها مشخص كنند. 5 ایجابی، 5 سلبی، 2 اصلی است. چه هست؟ چه باید باشد؟ چه می تواند باشد؟ چه می خواهد باشد؟ چه می خواهند باشد؟ / سلبی: چه نیست؟ چه نمی تواند باشد؟ چه نمی خواهد باشد؟ چه نمی خواهند باشد؟ چه نمی تواند باشد؟/ اصلی: چه می گذارند باشد؟ چه نمی گذارند باشد؟ اگر خودتان را در این 12 موضوع در آن چهار ساحت تعریف كنید جایگاه تان در مسیر مقاومت برای خودتان مشخص می شود. راهنمای ما برای اینكه اول بتوانیم خودمان را بفهمیم كه كجای این میدانیم؟كجای تاثیر گذاری و تاثیر پذیرفتن در این میدانیم؟ اول باید خود را بشناسیم بعد وارد موضوعات دیگر شویم. اگر مخاطبین می خواهند فرد مقاوم با فرد منافق را بسنجند در این 12 گزاره او را بسنجند.

وی با بیان جمله خطرناكی در حوزه مقاومت گفت: این جمله « ما الان نمی دانیم چه كسی حق می گوید و چه كسی ناحق؟» خیلی خطرناك است. این جمله اصلا نباید گفته شود و هر كسی و هر واقعه ای را در این 12 گزاره و 4 ساحت بریز همه چیز مثل روز برایت مشخص می شود. اصلا مقاومت شكل گرفته تا این حرف ها زده نشود. اصل این سوال اشتباه است كه چرا ایران پولش را در یمن خرج می كند؟

این كارشناس مسائل راهبردی افزود: موضوع سوم این است كه شما از چه كسی می خواهید و این خیلی مهم است. در حوزه مقاومت خواستن فقط و فقط از یك مسیر است. مسیرت را كه عوض كردی خواسته ات مشروع است از آن كسی كه می خواهید نامشروع است. اقتدار و عظمت و شهادت را از خدا می خواهند و پاسداری كردن نگهبانی كردن را از مردم می خواهند. دعا كردن را از مردم و اجابت كردنش را از خدا می خواهند.

وی افزود: حوزه مقاومت حوزه محدودی نیست و به عدد انسان های فهیم آزاده می تواند مسیر را طی كند. ابا عبدالله (ع) دو مسئله را به عنوان اصل قیام خود برشمردند و اصلاح امت جدم را به كار بردند. احیای امر به معروف و نهی از منكر و اصلاح امت جدم. بزرگترین امر پیامبر امر به پرستش خدای واحد و نهی از بت ها بود. وقتی شما از پرستش بت ها به پرستش خداوند روی می آورید خودتان را از قید تیر و تخته و سنگ رها كرده و در قید قدرتی لایزال قرار می دهید. وقتی شما خودتان را از قید اسارت آزاد می كنید خودتان را برای یك سرنوشت بالاتری كه خدا تضمین كرده آماده می كنید.

وی ادامه داد: حضرت امام (ره) می فرمایند: ملتی كه شهادت دارد اسارت ندارد. نقطه مقابل این جمله: ملتی كه دوست دارد اسیر باشد هیچ وقت شهادت نصیبش نمی شود. اگر شما خودت را اسیر كدخدا كنی دیگر اسیرش می شود اما اینكه كدخدا را اساسا آدم حساب نكنید می توانید به عنوان نماینده خداوند روی زمین باشید. حوزه مقاومت فقط و فقط مهمترین خواسته اش را روی همین متمركز كرده است كه: اسیر داعش نباش آقا و نوكر خودت باش. اما برای رسیدن به آنجا از مسیر شهادت هیچ گذر دیگری نیست.خیلی باید بدانیم كه ورود به این كوی اهلش را می خواهد و نتیجه اش می شود العزه لله.

داودی ادامه داد: حر آب را بر امام بست اما چون می خواست كه باشد، گذاشتند را باشد. شیخ صنعان نیز 70 سال عبادت كرد .. چون نمی خواست باشد نگذاشتند باشد. پس خداوند اینجا فضایی را فراهم كرده است و آنهم این است كه نگاه می كند و می گوید چقدر می خواهی و چقدر نمی خواهی.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • باید رسانه جهانی برای انتقال پیام مقاومت ایجاد شود/كرسی‌های صهیونیست‌شناسی تقویت شود

  • حكم دستگیری نتانیاهو مقدمه‌ای برای محكومیت صهیونیست‌ها در جهان است

  • دموكراسی كشورهای لیبرالیسم نمایشی است/ جبهه مقاومت باید تلاش كند حكم نتانیاهو اجرا شود

  • اسرائیل توان مبارزه در دو جبهه را ندارد/ اعلام حمایت ایران از سوریه با سفر مقامات

  • اما و اگرهای بازداشت نتانیاهو پس از صدورحكم

  • قرار گرفتن افكار عمومی مقابل اسرائیل/ وجدان‌های جهانی بیدار شده است

  • اسرائیل، نسل مقاوم آینده فلسطین را از بین می‌برد

  • دولت پاسخ اعتماد به غرب را با نفرت دید/ ایران باید رویه خود را تغییر دهد

  • زنان با تشكیل حلقه‌های فكری و فرهنگی به جبهه مقاومت كمك كنند

  • احتمال حمله حزب‌الله به تأسیسات هسته‌ای اسرائیل