صدای جمهوری اسلامی ایران

مدیر گروه جهادی پزشكی هدایت گفت: اغلب جاهایی هم كه می رویم فضاهایمان دو درمانگاهه است و یكی برای كارهای دندان پزشكی و دیگری درمانگاه درمانی مان.

به گزارش رادیو مقاومت، مزروعی مدیر گروه جهادی پزشكی هدایت در برنامه فرمانده گفت: گروه جهادی شهید هدایت از سال 95 با بچه های دانشگاه علوم پزشكی مشغول به فعالیت شد و در حدود 9 استان را در مناطق محروم مشغول به كارهایی در حوزه سلامت شدیم اعم از پزشكی پیراپزشكی دندان پزشكی و امورات فرهنگی كه بچه های دانشگاه هنر و هنرهای زیبا با ما مرتبط بودند و در كنار ما همیشه با فعالیت های خوبشان كارهای ماندگاری را انجام می دادند.

وی افزود: هنوز هم خیلی از مدرسه هایی كه به عنوان مكان درمانی آماده كردیم كارهای خوب بچه ها دیده می شود. كادر اجرایی مان همه شان پزشك هستند و دانشجوهایمان فقط در حوزه های دستیاری كارهای درمانی را انجام می دهند و برای ما بحث درمان مردم خیلی مهمتر است و اگر خدای نكرده پزشك مان هنوز دانشجو باشد و فارغ التحصیل نشده باشد و احتمال یك در صد اشتباه بدهیم، برای خودمان قابل بخشش نیست.

وی ادامه داد: باید از سیاست هایی كه آقای محمدی گذاشتند تشكر كنیم كه خودشان پایه گذار این گروه بودند. بچه هایی كه در این حوزه هستند اغلبشان در سطح هیئت علمی هستند و در مراكز درمانی درجه یك كشور مشغول درمان هستند.

مزروعی افزود: استان ایلام خوزستان خراسان رضوی سیستا بلوچستان كردستان كرمانشاه و حوالی تهران خدمت رسانی مناطق محروم كردیم. شیوه كاری مان با برخی گروه ها فرق دارد و ما فضایی به عنوان درمانگاه ایجاد می كنیم و از قبل بچه هایمان غربالگری می كنند یا با مراكز بهداشت و مجموعه های كمیته امدام و مجموعه هایی كه درا ین حوزه درمانی هستند اطلاعات بیماران نیازمند را می دهند و ما رصدشان می كنیم. سرویس حمل و نقل برایشن می گذاریم و كارت دعوت به آنها می دهیم و می آوریم شان و درمان شان می كنیم و مجددا همكاران فرهنگی برای خود و بچه هایشان مشاوره می گذارند. ما در حوزه های پزشكی دكترهای خوبی داریم. آقای دكتر سعیدی كه قبلا رئیس دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه بودند و خانم صفی خانی از متخصصین قلب هستند و ... همه ما را كمك می كنند.

وی ادامه داد: حتی این عزیزان امكانات پزشكی خودشان را با خود می آورند و قالب سمعك همانجا می گرفتند و به افراد نیازمند سمعك می دادیم كه هر یك سمعك بیست میلیون قیمت داشت.

مزروعی افزود: ما از قبل برنامه ریزی می كنیم به استانی برویم و از طریق كمیته امداد و بسیج سازندگی استان و جاهایی كه معرفی می كنند را رصد می كنیم و با جلساتی كه با مسئولین استان داریم متوجه می شویم كدام نیازمند هستند و بیشترین خدمت رسانی در حوزه دندان پزشكی است. برایمان مهم است جایی كه می خواهیم برویم ظرفیت درمانگاه زدن را داشته باشد. این درمانگاه ثابت است نه سیار.

وی ادامه داد: ما فضایی می خواهیم كه بعد از در اختیار گرفتن آماده سازی اش كنیم از نظر فرهنگی و درمانی. اغلب جاهایی هم كه می رویم فضاهایمان دو درمانگاهه است و یكی برای كارهای دندان پزشكی و دیگری درمانگاه درمانی مان. در مدت یك هفته آنجا مستقر می شویم و در هر اردو سه هزار نفر درمان می كنیم. گروه های دامپزشكی مان هم در همان مدت دام های آن منطقه را رصد می كنند و درمانشان می كنند.

مزروعی همچنین بیان داشت: اخیرا دو كار در تهران انجام دادیم یكی در منطقه فیروزآباد شهرری و افرادی كه در منطقه كوره پزخانه ها هستند درمانگاهی بود كه فعال نبود و آنجا را آماده كردیم و نزدیك سیصد خانوار از آن مناطق آمدند و واكسینه و درمانشان كردیم.

وی ادامه داد: روز گذشته هم در محمدشهر كرج كه دوستان گروه راه شهید سلیمانی كمك مان كردند. داروخانه ای داریم كه وقتی به منطقه ای می رویم داروهای مورد نیاز افراد آن منطقه را با خود می بریم.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • دولت پاسخ اعتماد به غرب را با نفرت دید/ ایران باید رویه خود را تغییر دهد

  • زنان با تشكیل حلقه‌های فكری و فرهنگی به جبهه مقاومت كمك كنند

  • احتمال حمله حزب‌الله به تأسیسات هسته‌ای اسرائیل

  • یمنی‌ها باعث نابودی صنعت گردشگری اسرائیل شدند

  • جوانان فلسطینی سپر انسانی تله‌های انفجاری می‌شوند

  • شكایت علیه ترور شهیدسلیمانی هنوز ثبت نشده است!

  • اسرائیل به عمد زنان را هدف قرار می‌دهد/ نتانیاهو، ضدزن و زندگی است

  • نتانیاهو صدای مرگ را در اراضی اشغالی می‌شنود

  • سینمای مقاومت با نسل جوان آشتی كند

  • حزب‌الله توان جنگ فرسایشی را دارد/ اسرائیل هرروز شگفت‌زده می‌شود