كارشناس مسائل آمریكا گفت: تقریبا تمام كشورها موافق آتشبس بودند و تنها آمریكا حكم را وتو كرد، لذا اسرائیل چندان دست پری در افكار عمومی جامعه جهانی ندارد و وجدانهای جهانی بیدار شده است.
ابراهیم معراجی، كارشناس مسائل آمریكا در مصاحبه تلفنی با برنامه «مقاومت بدون مرز» رادیو مقاومت، اظهار داشت: كشورهای عضو لاهه باید در صورت سفر هر یك از مقامات رژیم صهیونیستی به آن كشورها، مقدمات بازداشت آنها را فراهم كنند، این یك همگرایی بینالمللی به منظور بررسی سیاستهاییست كه این افراد بر علیه بشریت انجام دادهاند.
وی در مورد اظهارت بایدن گفت: طبیعی است كه آمریكا همواره از موجودیت و سیاستهای اسرائیل در منطقه حمایت میكند و محور سیاستهای آنها در منطقه غرب آسیا و خاورمیانه، حمایت از رژیم بوده است. اما باید بدانیم سیاست بر مسائل حقوقی غلبه دارد و طبیعی است كه آمریكا روی اقدامات سیاسی تاكید ویژهای داشته باشد و علیرغم حكم لاهه، مواضع سیاستهای خود را به كار میگیرد.به طور كلی موازین حقوقی در پله دوم رفتار كشورهاست و سیاست در مرحله بالاتری قرار دارد.
كارشناس مسائل آمریكا در مصاحبه با رادیو مقاومت، اصطلاح یهودستیزانه را مربوط به رفتارهای اسرائیل دانست و خاطرنشان كرد: هر گونه رفتار اسرائیل با این برچسب، معنا مییابد و از آنجاییكه ما با این سیاست در تقابل هستیم برای ایران پرونده تشكیل میشود و لذا بحثهای انساندوستانه را در حاشیه قرار میدهند.
معراجی ادامه داد: این سیاست، تاریخچه طولانی دارد و آمریكا پایه مستحكمی را بر اصل حمایت از حضور و موجودیت اسرائیل قرار داده و هر رفتاری از ایران چون مقابله با اسرائیل است از منظر آمریكا مردود است. لذا نباید چندان دنبال منطق ذهنی قوی برای حمایت آمریكا از اسرائیل باشیم بلكه هر گونه رفتاری علیه اسرائیل برخلاف موازین سیاستورزی آمریكا تلقی میشود.
وی با بیان اینكه حكم لاهه تاثیر چندانی بر افكار عمومی مردم سرزمینهای اشغالی نداشته و افراد از این حكم ناراحت نیستند، گفت: در داخل اسرائیل چندان همفكری و همگرایی در خصوص حكم دادگاه وجود ندارد اما در اطراف اسرائیل مانند اردن و مصر از این حكم استقبال شده و حتی برخی از كشورهای اروپایی نیز از این حكم حمایت كردهاند. تقریبا تمام كشورها موافق آتشبس بودند و تنها آمریكا حكم را وتو كرد. لذا اسرائیل چندان دست پری در افكار عمومی جامعه جهانی ندارد و وجدانهای جهانی بیدار شده است.