صدای جمهوری اسلامی ایران

محمدعلی ربانی تاكید كرد: باید درك درستی از تحولاتی كه در منطقه و عرصه های بین المللی از آنچه در فلسطین دارد اتفاق می افتد در فضای هنری كشور به درستی شكل گیرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت؛ محمدعلی ربانی دستیار رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور گفتگوهای فرهنگی و حقوق بشر در گفتگو با برنامه « مثنوی حماسه» رادیو مقاومت با اشاره به رو شدن دست استكبار و استفاده ابزاری آن از حقوق بشر گفت: بعد از اتفاقاتی كه در فلسطین افتاد و نمایی از چهره واقعی حقوق بشر غربب كه یك ابزاری برای اعمال فشار به كشورهای مختلف است، نشان داد بسیاری از مردم در سرزمین های مختلف حتی در اروپا و آمریكا پی بردند بحث حقوق بشر ابزاری بیش نیست و چگونه كشورهایی كه مدعی هستند در قضیه حقوق بشر هم سكوت كردند و هم دارند همكاری می كنند در جنایاتی كه دارد هر روز در غزه و فلسطین اتفاق می افتد.

وی تاكید كرد: صحنه هایی كه امروز در فلسطین شاهد هستیم برای بسیاری از انسان های آزادیخواه و عدالت محور در سراسر جهان، امروزه نسبت به گذشته مبنایی برای قضاوت قرار گرفته و یك گفتمان عدالت خواهانه را در جهان شاهد هستیم. این ناشی از آن بود كه آنچه در فضای سیاسی و بین المللی دنبال می شود با واقعیت هایی كه دارد اتفاق می افتد، متفاوت است.

دستیار رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور گفتگوهای فرهنگی و حقوق بشر در خصوص فعالیت های این سازمان در خصوص اتفاقات اخیر در غزه گفت و عنوان كرد: نمایندگان فرهنگی با همكاری نهادهای فرهنگی، مدنی و حتی حقوق بشری مجموعه فعالیت هایی را داشته اند. نشست هایی با مجموعه نهادهای مدنی و حقوق بشری بعضی از كشورها در خصوص نقض حقوق بشر در غزه اخیرا برگزار شده است.

وی افزود: نمایشگاه هایی در خصوص جنایاتی كه اتفاق افتاد بخصوص در باره قتل و كشتار زنان و كودكان برگزار شد. مجموعه مقالات و نوشته هایی كه هم از سوی اندیشمندان ایرانی در این مورد نوشته شد و هم توسط اندیشمندان خارجی در رسانه ها منعكس شد.

ربانی با اظهار به این كه فضای كشورها به ویژه كشورهای آسیایی، همسویی و هم افزایی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین است، تاكید كرد: اكنون فضای مناسبی است كه رایزن ها بتوانند بعضی از گفتگو ها و ارزش های عدالت خواهانه انقلاب اسلامی را در حوزه دفاع از ملت مظلوم فلسطین و همچنین گفتمان مقاومت را هم در عرصه های رسانه ای و هم در میان نخبگان و دانشگاهیان در گفتگوهایی كه شكل می گیرد، معرفی و تبیین كنند.

وی از نقش موثر رسانه ها در تبیین و تنویر افكار عمومی گفت و اظهار كرد: به نظر می رسد اقدامات صهیونیست ها برای مظلوم نمایی و غلبه بر افكار عمومی دیگر تاثیرگذار نیست.

خوشبختانه آن فضا سازی هایی كه دستگاه رسانه ای و سیاستمداران شان ترسیم می كنند و ایجاد دوگانه ای به نام اسرائیل مظلوم و حماس تروریست را افكار عمومی نپذیرفته است.

دستیار رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور گفتگوهای فرهنگی و حقوق بشر افزود: هرچند فشار رسانه ای و اعمال یكسری محدودیت ها زیاد است اما به نظر می رسد امروزه به قدری این جنایت ها فاحش است و به چشم می آید كه هیچ كسی نمی تواند منكر شود. لذا ما شاهد هستیم روز به روز دامنه جریان هایی كه از ملت فلسطین حمایت می كنند و بر سیاستمداران آمریكایی و اروپایی فشار می آورند تا مواضعشان را نسبت به حمایت از جنایت های اسرائیل تغییر دهند دارد بیشتر می شود و این اتفاق خوبی است.

وی با اشاره به این كه امروزه یكی از عرصه های اعمال قدرت نرم، فضای مجازی است. گفت: فضای مجازی هم از جهت دامنه و وسعت و هم از جهت میزان تاثیرگذاری اش حائز اهمیت است. بسیاری از كشورها به این جهت كه این حوزه می تواند در مدیریت افكار عمومی و تصویرسازی نقش موثر داشته باشد تلاش زیادی برای مدیریت فضای مجازی كرده اند.

ربانی در مصاحبه با رادیو مقاومت ضمن بیان این كه ما در عرصه فضای مجازی كاستی هایی داریم، در عین حال گفت: ولی دارد تلاش می شود هم از سوی رایزنی های فرهنگی و هم خود سازمان صورت می گیرد تا با نهادی سازی بخش دیپلماسی دیجیتال بتوانیم این كاستی ها را جبران كنیم.

وی افزود: خوشبختانه در این دوره تحول در مدیریت سازمان فرهنگ اتفاق دارد می افتد یكی از توجهاتی كه شده توسعه و گسترش حوزه دیپلماسی دیجیتال و بهره گیری از فناوری ها در این عرصه است. هر چه ما كمتر در این عرصه حضور داشته باشیم دیگران می توانند از فضا استفاده كنند تا ذهنیت سازی كنند و در مسیر واگرایی ملت ها نسبت به ایران اسلامی و ارزش های انقلاب اسلامی اقدام كنند.

دستیار رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در امور گفتگوهای فرهنگی و حقوق بشر تاكید كرد: باید درك درستی از تحولاتی كه در منطقه و عرصه های بین المللی از آنچه در فلسطین دارد اتفاق می افتد در فضای هنری كشور به درستی شكل گیرد.

وی خاطر نشان كرد: هنر به ویژه صنعت سینما ایران مزیت فرهنگی جمهوری اسلامی است و این مزیت می تواند فرصتی باشد برای شكل گیری همكاری مشترك و شبكه بین مجموعه ای به ویژه كشورهایی كه همسو هستند در منطقه می توانند همكاری كنند و از این فضا برای ترویج گفتمان ها و ارزش ها و دفاع از حقوق بشر و حقوق فلسطین از آن بهره بگیرند.

امیدواریم دوستان ما در عرصه های هنری دستگاه دیپلماسی فرهنگی را كمك كنند تا از این ابزار بشود استفاده كرد به ویژه در حوزه هایی كه امروزه حائز اهمیت است از جمله تحولاتی كه در فلسطین دارد اتفاق می افتد.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت میتوانید برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 21:00 تا 23:00 روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

خبرنگار : زهرا جودكی

مرتبط با این خبر

  • آمدن مجدد ترامپ، طلیعه جدیدی از تحولات در صحنه خاورمیانه است

  • آتش‌بس در غزه نباید باعث فراموش‌شدن جنایات اسرائیل شود

  • چند مرحله‌ای بودن توافق آتش‌بس در غزه ضامن اجرایی‌شدن آن است

  • موانع احتمالی اجرای توافق آتش‌بس در غزه

  • آتش‌بس نشانه شكست قطعی اسرائیل و افزایش اعتبار جهانی حماس است

  • شهادت سیدنصرالله، هزینه سنگین و حقیقی این پیروزی است

  • طوفان‌الاقصی، صحنه نمایش واقعیت‌ها به مردم دنیا

  • آتش‌بس، سرآغازِ فروپاشی اسرائیل است

  • نقض پیمان در روح تحركات صهیونیستی وجود دارد

  • نتانیاهو با پذیرفتن آتش‌بس حكم مرگ خود را امضا كرده است