صدای جمهوری اسلامی ایران

آراسته بیان كرد: با توجه به دادگاه پیگیری كه امروز نسبت به منافقین صورت گرفته و همچنین چرخش موضعی كه در غرب نسبت به این گروهك رخ داده و بسیاری از آنها را مهره سوخته می دادند، حسن استفاده ای برای ایران است تا درخواست استرداد آنها را نماید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت، آراسته پژوهشگر حوزه و دانشگاه در گفتگو با برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت بیان كرد: سازمان منافقین یكی از روشنترین مصادیق سازمانهای تروریستی در سالهای اخیر است. این گروه در ابتدا در فاز مخالفتهای سیاسی بود و از 30 خرداد سال 60 وارد فاز نظامی در قلمرویی به وسعت كل ایران شدند و با نفوذ و یارگیری در كل ایران بسیاری از جوانان را مورد اغفال قرار دادند و عملا مقابل نظام ایستادگی و وارد جنگ مسلحانه شدند كه نه فقط رهبران انقلاب را مورد هدف قرار می داد بلكه تمام كسانی كه ظواهر دینی داشتند و طرفدار نظام بودند مورد هدف قرار می دادند و یك آمار وحشتناكی از ترور به جای گذاشتند.

وی با اشاره به شهادت بیش از 17 هزار نفر كه توسط این گروهك به شهادت رسیدند افزود: این گروهك در ابتدا از سوی كشورهای غربی به عنوان یك گروهك تروریستی شناخته می شدند اما با اختلاف كشورهای غربی در تعاملات سیاسی با ایران برای منافع خود از این گروهك به عنوان ابزار خود استفاده كردند. این گروه كاملا مطیع و در اختیار نظام سلطه غربی بود كه در ازای حمایتهایی كه از آنها به عمل می آورد، هر كاری را انجام می دهد.

این پژوهشگر حوزه و دانشگاه در مورد دخالت گروهگ منافقین در ترور دانشمندان هسته ای اظهار كرد: گروهك منافقین چهره مقبولی در دنیا و حتی حامیان آنها ندارد و افكار عمومی دنیا در نقطه مقابل آنها قرار دارد.

دادگاه پیگیری كه امروز نسبت به منافقین صورت گرفته و آنها را تحت تعقیب قرار داده و با توجه به چرخش موضعی كه در غرب نسبت به این گروهك رخ داده و بسیاری از آنها را مهره سوخته می دادند، حسن استفاده ای برای ایران است تا درخواست استرداد آنها را نماید و احتمالا ایستادگی در مقابل آنها صورت نخواهد گرفت و ایران می تواند در محكومیت این گروهك به موفقیت دست یابد.

متاسفانه امروز در روابط بین المللی روند قواعد حقوقی چندان تاثیرگذار نیست بلكه قدرت كشورهای سلطه گر مانند آمریكا تاثیر بسزایی دارد. آمریكا زمانی از احكام تمكین می كند كه مخالف سیاست آنها نباشد. اما اگر به خوبی رسانه ای شود و افكار عمومی جهان را تحت تاثیر قرار دهد می تواند احكام مناسبی را صادر كرد.

آراسته در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت در مورد پاسخ به این سوال كه چرا برخی از كشورها این گروهك را تروریستی نمی دانند تشریح كرد: امروزه برچسب تروریستی زدن به برخی از گروه ها و كشورها و برداشتن آن، دستمایه ای برای كشورهایی است كه به سراغ مخالفان و موافقان خود می روند. آنها حماس و حزب الله را گروه و سازمان تروریستی می دانند و حتی ایران را یك كشور تروریستی و تروریست پرور قلمداد می كنند در حالیكه اسرائیل را كه یك رژیم تروریستی است و به ترورهای خود اذعان دارد، تروریستی نمی دانند. چرا كه مهره های آن كشورها هستند و با بهره گیری آنها در تضاد است. تا زمانی كه بتوانند از این كشورها استفاده كنند، برچسب تروریستی بر آنها نخواهند زد.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می‌توانید برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 14:00 تا 17:00روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

خبرنگار: فرزانه مرادی

مرتبط با این خبر

  • آمدن مجدد ترامپ، طلیعه جدیدی از تحولات در صحنه خاورمیانه است

  • آتش‌بس در غزه نباید باعث فراموش‌شدن جنایات اسرائیل شود

  • چند مرحله‌ای بودن توافق آتش‌بس در غزه ضامن اجرایی‌شدن آن است

  • موانع احتمالی اجرای توافق آتش‌بس در غزه

  • آتش‌بس نشانه شكست قطعی اسرائیل و افزایش اعتبار جهانی حماس است

  • شهادت سیدنصرالله، هزینه سنگین و حقیقی این پیروزی است

  • طوفان‌الاقصی، صحنه نمایش واقعیت‌ها به مردم دنیا

  • آتش‌بس، سرآغازِ فروپاشی اسرائیل است

  • نقض پیمان در روح تحركات صهیونیستی وجود دارد

  • نتانیاهو با پذیرفتن آتش‌بس حكم مرگ خود را امضا كرده است