صدای جمهوری اسلامی ایران

احمد زارعان اظهار كرد: هدف اصلی صهیونیست ها این است كه در منطقه غزه درگیری فلسطینی – صهیونیستی را تبدیل به درگیری فلسطینی – فلسطینی كنند و به نوعی در آنجا برادر كشی راه بیاندازند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت؛ احمد زارعان كارشناس مسائل منطقه در گفتگو با برنامه «روی موج مقاومت» رادیو مقاومت با بیان این كه متاسفانه سال ها است كه تشكیلات خودگردان در بخش كرانه باختری در نقش پلیس رژیم صهیونیستی عمل می كند، گفت: وقتی شرایط امنیتی را در كرانه باختری با غزه مقایسه می كنیم، مشاهده می كنیم مناطق تحت حكومت تشكیلات خودگردان امن ترین مناطق برای رژیم صهیونیستی هستند و در مقابل مناطقی كه حماس در آنجا اداره منطقه را بر عهده دارد رژیم صهیونیستی در معرض تهدیدات بیشتری قرار دارد.

وی اظهار كرد: این مسائل به خاطر ماهیت سازشكارانه جنبش فتح و تشكیلات باقی مانده از تشكیلاتی است كه یاسر عرفات رهبری آن را بر عهده داشت و امروز به دست محمود عباس افتاده است. اینها رویكرد سازشكارانه دارند و متاسفانه در مقابل آمریكا و رژیم صهیونیستی منفعل هستند.

كارشناس مسائل منطقه با اشاره به یكی از سناریوهای آینده این جنگ گفت: در این سناریو قرار است تا صهیونیست ها مناطقی را اشغال كنند و به تدریج اینها را به تشكیلات خودگردان واگذار كنند تا تشكیلات خودگردان عملا مسئولیت مدنی و امنیتی این مناطق را بر عهده بگیرد و همان نقشی كه در كرانه باختری برای امنیت رژیم صهیونیستی ایفا می كند همین نقش را در غزه ایفا كند.

وی تاكید كرد: به نظر می رسد صهیونیست ها گام به گام در این سناریو جلو می روند و هدف اصلی آنها هم این است كه در منطقه غزه درگیری فلسطینی – صهیونیستی را تبدیل به درگیری فلسطینی – فلسطینی كنند و به نوعی در آنجا برادر كشی راه بیاندازند و این طرح خبیثانه ای است و امیدواریم گروه های فلسطینی و تشكیلات خود گردان این هوشیاری را داشته باشند تا این اقدام به نفع آرمان فلسطین و منافع مردم فلسطین نیست و نخواهد بود.

زارعان در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت در خصوص میزان عملی شدن این سناریو گفت: این جنگ دارای معادلات پیچیده ای است و همین هم پیش بینی ها را سخت می كند ولی می توان با قطعیت گفت اگر تشكیلات خودگردان بخواهد در منطقه غزه مانع جدی در مسیر مقاومت باشد این درگیری اجتناب ناپذیر است.

وی یادآور شد: در سال 2006 در كرانه باختری و غزه، انتخاباتی برگزار شد و حماس برنده آن انتخابات شد. بعد از آن هم تشكیلات خودگردان انتخابات دیگری را برگزار نكردند چون می دانستند نتیجه انتخابات به نفع حماس و سایر گروه های مقاومت است. الان هم كه به آرای مردم فلسطین مراجعه كنید می بینید حماس مقبولیت و مشروعیت بالاتری نسبت به جنبش فتح دارد كه رهبری تشكیلات خودگردان را برعهده دارد و حمایت مردمی حماس اگر در كرانه باختری بیشتر از غزه نباشد حمایتشان كمتر از غزه نیست.

كارشناس مسائل منطقه اظهار كرد: تشكیلات خود گردان باید بپذیرد تا بر اساس خواست و رای فلسطینی ها حماس محبوبیت بیشتری دارد و گزینه مقاومت از اعتبار بیشتری نسبت به گزینه سازش برخوردار است و اگر بخواهد در غزه در آن سناریوی محتمل كه مقدماتش ظاهرا دارد آغاز می شود مانعی در مسیر مقاومت ایجاد كند این درگیری ممكن است اجتناب ناپذیر باشد.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می‌توانید برنامه «روی موج مقاومت» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:00 تا 9:00 روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

خبرنگار : زهرا جودكی

مرتبط با این خبر

  • آمدن مجدد ترامپ، طلیعه جدیدی از تحولات در صحنه خاورمیانه است

  • آتش‌بس در غزه نباید باعث فراموش‌شدن جنایات اسرائیل شود

  • چند مرحله‌ای بودن توافق آتش‌بس در غزه ضامن اجرایی‌شدن آن است

  • موانع احتمالی اجرای توافق آتش‌بس در غزه

  • آتش‌بس نشانه شكست قطعی اسرائیل و افزایش اعتبار جهانی حماس است

  • شهادت سیدنصرالله، هزینه سنگین و حقیقی این پیروزی است

  • طوفان‌الاقصی، صحنه نمایش واقعیت‌ها به مردم دنیا

  • آتش‌بس، سرآغازِ فروپاشی اسرائیل است

  • نقض پیمان در روح تحركات صهیونیستی وجود دارد

  • نتانیاهو با پذیرفتن آتش‌بس حكم مرگ خود را امضا كرده است