صدای جمهوری اسلامی ایران

شجاعی تصریح كرد: دشمن به خوبی می داند كه ایجاد ناامنی در استان می تواند مانع سرمایه گذاری و توسعه یافتگی شود و روند محرومیت زدایی را هم كند خواهد كرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت؛ مجتبی شجاعی كارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت پیرامون حملات تروریستی به راسك و شهادت پرسنل فراجا اظهار كرد: استان سیستان و بلوچستان از منظر ژئوپلیتیك و جغرافیایی در یك شاهراه جهانی واقع شده است كه از یك طرف به اقیانوس هند و از طرف دیگر به آسیانه میانه و افغانستان راه پیدا می كند.

وی از رویكرد جهانی به نقش سیستان و بلوجستان در توسعه ملی و منطقه ای سخن گفت و افزود: با توجه به رهنمودها و تأكیدات مقام معظم رهبری یك توجه ویژه ای هم طی سالیان اخیر به این استان معطوف شده است.

كارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان كرد: تا قبل از پیروزی انقلاب، توجه چندانی به سیستان و بلوچستان نمی شد و توسعه این استان مورد توجه و هدف حكومت طاغوت نبود اما بعد از انقلاب توجه زیادی به استان صورت گرفت كه البته عمق محرومیت سیستان و بلوچستان باعث شده روند توسعه آنچنان كه مد نظر حاكمیت بوده رقم نخورد.

شجاعی گفت: به دنبال توصیه ها و تذكرات و رهنمودهای مقام معظم رهبری توجهات خوبی به استان صورت گرفته بطوریكه سیستان و بلوچستان در یك روند توسعه ای و پیشرفتی در كلیه بخش های معدن، سواحل مكران، محرومیت زدایی، توسعه عمرانی و زیرساختی و بهره برداری كشاورزی قرار گرفت و اینها از جمله مواردی است كه دشمن آن را برنمی تابد.

وی با بیان اینكه استان سیستان و بلوچستان ذیل نظام اجتماعی طایفه ای قرار دارد اظهار كرد: این استان مجموعه ای از اقوام و قبایل و طوایف و مذاهب گوناگون است كه اتفاقاً همین مزیت باعث شده مردم بلوچ و سیستانی سالها در كنار یكدیگر زندگی كرده و از مرزها حفاظت كنند و در سختی ها كنار هم باشند.

كارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: علمای شیعه و سنی استان سیستان و بلوچستان در كنار سران طوایف، یك مجموعه متشكلی را تشكیل دادند كه سمبل و نماد وحدت شیعه و سنی و اقوام مختلف است به همین دلیل هم دشمن در تمام سالها به دنبال این بوده و هست كه از نقاط قوت سیستان و بلوچستان بهره برداری كند و لذا با حمایت مادی سرویس های امنیتی غرب و توسط افراد فریب خورده و خود فروخته دست به اقدامات كور و بزدلانه می زند.

شجاعی تصریح كرد: دشمن به خوبی می داند كه ایجاد ناامنی در استان می تواند مانع سرمایه گذاری و توسعه یافتگی شود و روند محرومیت زدایی را هم كند خواهد كرد.

وی با اشاره به تمركز بالای دولت سیزدهم برای توسعه استان سیستان و بلوچستان افزود: استان سیستان و بلوچستان امروز یك كارگاه عمرانی است و حاكمیت و دولت هم به دنبال این هستند كه فاصله توسعه یافتگی سیستان بلوچستان را با دیگر استانها كاهش دهند.

این كارشناس مسائل سیاسی با بیان اینكه گروهك های تروریستی مورد حمایت دشمن، با تمركز بر استان سیستان و بلوچستان، وحدت قومی و مذهبی و توسعه استان را نشانه گرفتند گفت: امنیت این استان متعلق به همه گروه های مذهبی و قومی است و شیعه و سنی در طول این سالها قربانی اقدامات تروریستی معاندین شدند.

شجاعی اظهار كرد: با وجود رویكرد دولت سیزدهم به تعامل با كشورهای همسایه و دیپلماسی فعال اقتصادی و سیاسی با كشورهای همسایه اما گروهك های تروریستی این اجازه را به خود می دهند كه وارد خاك جمهوری اسلامی ایران شوند و با حمایت غربی ها اقدام مذبوحانه ای انجام دهند لذا از دولت های همسایه انتظار می رود كه این موضوع را با جدیت دنبال كرده و اجازه ندهند از خاك آنها برای تقویت گروهك های ترویستی سوء استفاده شود.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می‌توانید برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 14:00 تا 17:00روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

خبرنگار: فرزانه مرادی

مرتبط با این خبر

  • آمدن مجدد ترامپ، طلیعه جدیدی از تحولات در صحنه خاورمیانه است

  • آتش‌بس در غزه نباید باعث فراموش‌شدن جنایات اسرائیل شود

  • چند مرحله‌ای بودن توافق آتش‌بس در غزه ضامن اجرایی‌شدن آن است

  • موانع احتمالی اجرای توافق آتش‌بس در غزه

  • آتش‌بس نشانه شكست قطعی اسرائیل و افزایش اعتبار جهانی حماس است

  • شهادت سیدنصرالله، هزینه سنگین و حقیقی این پیروزی است

  • طوفان‌الاقصی، صحنه نمایش واقعیت‌ها به مردم دنیا

  • آتش‌بس، سرآغازِ فروپاشی اسرائیل است

  • نقض پیمان در روح تحركات صهیونیستی وجود دارد

  • نتانیاهو با پذیرفتن آتش‌بس حكم مرگ خود را امضا كرده است