صدای جمهوری اسلامی ایران

عسكر جلالیان اظهار كرد: الان قربانی خاموشی كه هیچ‌كسی متوجهش نیست در آنجا محیط‌زیست است. تبعات تخریب محیط‌زیست و عوارض نقض‌های زیست‌محیطی به‌راحتی كشورهای منطقه و اطراف را می‌گیرد؛ چون عوارض و آلاینده‌های زیست‌محیطی رونده و مرزگذر هستند.

برنامه «زمین‌وزمان» رادیو مقاومت با دكتر عسكر جلالیان معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری به‌صورت تلفنی گفتگو كرد.

به گزارش پایگاه خبری رادیو مقاومت؛ عسكر جلالیان با اظهار به این كه آنچه الان در غزه دارد اتفاق می‌افتد و شاهدش هستیم اتفاق بسیار ناخوشایندی است كه تاریخ در خصوص آن قضاوت خواهد كرد، گفت: متأسفانه موضع‌گیری‌های كشورهای اسلامی در قبال این موضوع، قابل‌قبولی نیست. آنچه كه اتفاق افتاده باید كشورهای اسلامی خیلی جدی‌تر ورود كنند. همه باید بدانند كه اسرائیل هیچ‌وقت برای آنها یك دوست خوب نخواهد بود. باید متوجه باشند كه اسرائیلی‌ها با آن ایدئولوژی كه دارند و متأسفانه با نگرش و اندیشه‌ای كه دارند هرگز با عرب‌ها خوب نخواهند شد.

وی تأكید كرد: این كشورها باید منافع بلند مدتشان را بر منافع كوتاه‌مدتشان ترجیح دهند و نسبت به این موضوع واكنش نشان دهند.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری با اشاره به سه واژه اسرائیلی، یهودی و رژیم صهیونیستی و یا تفكر صهیونیستی، بیان كرد: شاید بشود با یهودی‌ها به‌نوعی و در حد و اندازه‌ای كنار آمد، شاید بشود به تعبیر و نگاه برخی از كشورها در حد و اندازه‌ای با اسرائیل كنار آمد؛ ولی آنها باید بدانند كه با این تفكر صهیونیستی و رژیمی كه تحت عنوان رژیم صهیونیستی است هرگز نمی‌توانند كنار بیایند و این یك تفكر واهی است كه بخواهند فكر كنند روزی با رژیم صهیونیستی همكاری و همراهی داشته باشند.

وی یادآور شد: رئیس‌جمهور آمریكا به سرزمین‌های اشغالی می‌آید و در آنجا اعلام می‌كند من یهودی و اسرائیلی نیستم؛ ولی من یك صهیونیست هستم. الان تفكر حقوق بشری صهیونیست را می‌بینید. آمریكایی‌ها كه در كنار این تفكر ایستادند می‌بینند خروجی این تفكر چیست.

جلالیان در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت با بیان این كه غزه نمایشگاه حقوق بشر آمریكایی است، اظهار كرد: الان غزه عرصه نمایش حقوق كودك آمریكایی است. الان غزه نمایشگاه تفكر لیبرال و دموكراسی غربی و اروپایی است و كشورهای اسلامی باید به این موضوع واقف باشند و توجه جدی كنند كودكان در غزه الان قربانی خاموش این تفكر هستند.

وی افزود: بیش از 8 هزار كودك در یك برهه زمانی دو ماهه و در یك سرزمین محدود 40 كیلومتری در طول، سابقه ندارد در تاریخ كه بتوانیم موضوعی را پیدا كنیم كه این قدر كودك در آن قربانی شده باشد و كشورهایی كه مسئولیت دارند و یا كشورهایی كه دارای تفكر و اندیشه مشترك با آن موضوع هستند این طوری بی خیال و بی تفاوت باشند.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری با انتقاد از تصمیم حكام مصر گفت: مصری‌ها آنچه الان اتخاذ كردند، خواست ملتش نیست و حاكمیتش این تفكر را انتخاب كرده است و یا بقیه كشورهایی كه اسمشان اسلامی است قطعاً مردمان آنها با این اتخاذ سیاست موافق نیستند و امیدواریم هرچه زودتر حاكمیت‌ها هم‌صدای ملت‌هایشان شود كه ما الان صدای ملت‌ها را در كف خیابان‌ها می‌بینیم و می‌شنویم.

وی با ذكر این كه تفكر صهیونیستی تفكری محدود به یك حوزه سرزمینی خاص نیست، گفت: الان آمریكایی‌ها با حرص و ولع دارند از سیاست رژیم صهیونیستی در منطقه حمایت می‌كنند؛ چون راه چاره‌ای غیر از این ندارند. تفكر و اندیشه صهیونیسم آمریكا را بیچاره و گرفتار كرده است و سیاستمداران آمریكایی را مجبور كرده است تا با این سیاست همراهی كنند؛ لذا مسلمان‌ها، عرب‌ها، كشور تركیه كه رئیس‌جمهورش در ابتدا مواضع خوبی را گرفت؛ ولی در عمل اتفاقات دیگری متأسفانه شاهدش هستیم، و برخی از كشورهای دیگر تردید نكنند این اندیشه و تفكر صهیونیست حتماً دامن آنها را خواهد گرفت و آنها را گرفتار خواهد كرد.

جلالیان از عوارض و تبعات بسیار ناگوار و ناخوشایند جنگ غزه، آسیب‌های زیست‌محیطی را مطرح و تصریح كرد: الان حقوق محیط‌زیست و یا حق بر محیط‌زیست و یا حق بر محیط سالم جزو نسل سوم حقوق بشر در اسناد بین‌المللی مورد شناسایی قرار گرفته و كشورهای دیگر به آن توجه دارند. الان در غزه یكی از قربانی‌های بسیار نگران‌كننده محیط‌زیست است و الان قربانی خاموشی كه هیچ‌كسی متوجه آن نیست محیط‌زیست است. در جنگ اخیر طبق آخرین رصد با نگاه حقوق بشری 25 درصد از سرزمین‌های حاصلخیز و دارای درخت غزه تقریباً در معرض خطر جدی قرار گرفته و از بین رفته است.

وی متذكر شد: الان قربانی خاموشی كه هیچ‌كسی متوجهش نیست در آنجا محیط‌زیست است. تبعات تخریب محیط‌زیست و عوارض نقض‌های زیست‌محیطی به‌راحتی كشورهای منطقه و اطراف را می‌گیرد؛ چون عوارض و آلاینده‌های زیست‌محیطی رونده و مرز گذر هستند.

عوارض این جنگ را حتماً كشورهای اسلامی تاوانش را پس خواهند داد به‌خاطر بی‌تفاوتی كه دارند و حتماً كشورهای اسلامی به‌صورت جدی دچار عوارض ناخوشایندی خواهند شد.
معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری متذكر شد: اگر این جنگ منطقه‌ای شود و امیدواریم این اتفاق نیفتد و هرچه زودتر آتش‌بس كامل در منطقه حاكم شود؛ چون جنگ هیچ‌وقت خوب نیست و هیچ‌وقت نمی‌شود مضرات آن را به این سادگی احصا كرد و آنها را روی كاغذ آورد.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می‌توانید این شبكه رادیویی را روی موج اف‌ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم‌افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید.

همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

مرتبط با این خبر

  • موانع احتمالی اجرای توافق آتش‌بس در غزه

  • آتش‌بس نشانه شكست قطعی اسرائیل و افزایش اعتبار جهانی حماس است

  • شهادت سیدنصرالله، هزینه سنگین و حقیقی این پیروزی است

  • طوفان‌الاقصی، صحنه نمایش واقعیت‌ها به مردم دنیا

  • آتش‌بس، سرآغازِ فروپاشی اسرائیل است

  • نقض پیمان در روح تحركات صهیونیستی وجود دارد

  • نتانیاهو با پذیرفتن آتش‌بس حكم مرگ خود را امضا كرده است

  • فروپاشی احتمالی كابینه نتانیاهو با آتش‌بس

  • رژیم صهیونیستی باید از مرز باریكه غزه با كشور مصر عقب‌نشینی كند

  • معرفی كتاب «زندانی فاو»