كارشناس ارشد مسائل سیاسی گفت: رهبر انقلاب، ضعف جبهه مقاومت و ثبات سیاسی و حیات پایدار دشمنان و تعرض به جمهوری اسلامی ایران را یك توهم دانستند و تأكید فرمودند كه باید این توهم را از سر دشمن پرانده و محاسبات غلط دشمن را برای جامعه تبیین كنیم.
ناصر دهقان، كارشناس ارشد مسائل سیاسی در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت، درباره دیدار اخیر هزاران نفر از مردم انقلابی قم با مقام معظم رهبری اظهار كرد: روز 19 دی سرفصل مهمی در تاریخ معاصر ایران اسلامی است و روزی است كه مسیر تاریخ را تغییر داد.
وی افزود: در شرایطی كه رژیم ستمشاهی با حاكم كردن یك نظام پلیسی و اختناق جلوی بروز و ظهور مردم را گرفته بود، اولین حركت مردم انقلابی ایران در مقابل رژیم ستمشاهی در قم شكل گرفت و منشأ حركت در سایر شهرها و اعتراضات گسترده مردمی شد.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی با بیان اینكه رهبر انقلاب به شدت بر زنده نگه داشتن ایامالله انقلاب اسلامی تأكید دارند، تصریح كرد: نگهداشتن ایامالله انقلاب اسلامی جلوی تحریف تاریخ را میگیرد و لذا اگر این روزها یادآوری و به نسلهای جدید معرفی نشوند، ممكن است دشمن تاریخ را وارونه جلوه داده و نسل جدید را به اشتباه بیندازد.
دهقان ادامه داد: بزرگداشت و گرامیداشت روز 19 دی ماه همچون 14 خرداد و دیگر روزهای مهم توسط رهبر انقلاب به شكل ویژه در جهت مقابله و رویارویی با جنگ روانی و جنگ تركیبی دشمن و جلوگیری از تحریف تاریخ است.
وی با بیان اینكه رهبر انقلاب در این دیدار به موضوع قدرت و دوام و بقای مقاومت و ادامه حیات مقاومت نیز اشاره فرمودند، گفت: رژیم صهیونیستی و حامیان آن ضربات وارد شده بر حماس و حزبالله را به معنای نابودی مقاومت و از میدان به در شدن مقاومت تلقی میكنند، درصورتیكه امروز حزبالله آماده جنگ طولانیمدت است و حماس نیز به اعتراف خود رژیم صهیونیستی در همین ایام بیش از 4 هزار عضو جدید پذیرفته است.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی با بیان اینكه جبهه مقاومت با وجود شهادت فرماندهان بزرگ اما همچنان زنده و آماده است، افزود: در زمانی كه حزبالله و حماس فرصت تجدید قوا پیدا كرده بودند، یمنیها پرچمداری مبارزه با رژیم صهیونیستی و حمایت از فلسطینیها را بر عهده گرفتند.
دهقان اظهار كرد: رهبر انقلاب در دیدار اخیر خود با مردم قم، ضعف جبهه مقاومت و ثبات سیاسی و حیات پایدار دشمنان و تعرض به جمهوری اسلامی ایران را یك توهم تعریف كردند و تأكید فرمودند كه باید این توهم را از سر دشمن پرانده و محاسبات غلط دشمن را برای جامعه تبیین كنیم.
وی درباره لزوم و نحوه آشكار كردن خطاهای محاسباتی آمریكا توضیح داد: از آنجایی كه دشمن جنگ تركیبی را از طریق عملیات روانی و رسانهای برای ناامیدی مردم و ناكارآمد نشان دادن جبهه مقاومت در پیش گرفته ممكن است این ذهنیت را به برخی القا كرده باشد كه زمان ضعف جمهوری اسلامی ایران فرا رسیده است.
كارشناس ارشد مسائل سیاسی با بیان اینكه مقدمه هر گونه اقدام نظامی، انجام عملیات روانی گسترده از طریق رسانههاست كه دقیقاً همین اتفاق در سوریه نیز رخ داد، گفت: ما باید جلوی جریانات و افرادی كه چهره كشور را ضعیف جلوه میدهند، بگیریم و عبارات و مفاهیمی مانند «نمیشود» و «امكان ندارد» و «نمیتوانیم» را از ادبیات سیاسی و مدیریتی كشور حذف كنیم و به مردم امید دهیم.