صدای جمهوری اسلامی ایران

مسئول اندیشكده زن و خانواده دانشگاه امام حسین(ع) گفت: تا یك مادر خودش در مسیر مقاومت نباشد و در مسیر مقاومت قدم نگذارد نمی تواند فرزندانی با فرهنگ مقاومت تربیت كنند.

مینو اصلانی در گفتگو با برنامه «سلام سردار» رادیو مقاومت اظهار كرد: اساسا اگر زن و مادر خانواده فرهنگ مقاومت را مفهوم و درك نكند و عامل به این جریان و حركت نباشد قطعا نخواهد توانست فرزندانی با این ویژگی ها و مشخصات تربیت كند و آن حمایت‌های معنوی مادرانه را داشته باشد.

وی ادامه داد: در واقع این حركت عظیم مقاومت كه امروز توسط بسیاری از دلخسته گان از ظلم و بی عدالتی غرب رقم خورده، مدیون ایستادگی و مقاومت مادران این سرزمینهاست. به دلیل اینكه فرزند چیزی نیست كه یك مادر به راحتی بتواند از آن بگذرد، و حتی او را تشویق كند تا در آن مسیر كه انتهایش از دست دادن و شهادت است قدم بردارد، مگر برای آرمانی فراتر و بالاتر و بسیار مقدس تر.

مسئول اندیشكده زن و خانواده دانشگاه امام حسین (ع) عنوان كرد: اگر بخواهیم به موضوع تربیت در فرهنگ مقاومت توجه كنیم، باید بگویم این سبك تربیتی یك تربیت فرآیندی است یعنی مادرانی توانسته اند فرزندانشان را از كودكی با این فرهنگ آشنا كنند و آن روحیه ی با ثبات و پایداری كه خودشان داشتند و باعث شد حق را شناخته و براساس آن عمل كنند را به فرزندانشان منتقل كرده اند؛ و حتی در لالایی‌هایشان در گوش فرزندانشان خوانده اند و در كودكی و نوجوانی آنها را با خودشان همراه كرده اند.

اصلانی گفت: تربیت باید به صورت فرآیندی اتفاق بیافتد یعنی این فرزندان از ابتدا در خانواده ای معتقد به ایستادگی و مقاومت در برابر ظلم رشد یافته و معتقد به حمایت از مستضعف و مظلوم هستند. این فرهنگی است كه به جز در موارد استثنایی، در خانواده اتفاق می افتاد.

وی عنوان كرد: ذات مادر عشق به فرزند است چگونه می شود یك مادر از عشق به فرزندش دست می كشد و تا این حد پیشروی كند كه شهادت فرزندش بخواهد و حتی به این شهادت افتخار كند؟ به نظر من این به ریشه های یك خانواده برمی‌گردد. ارتباط بین افراد خانواده در ایجاد این روحیه تاثیر دارد. مجموعه ای از این عوامل است كه می تواند یك خانواده را در حد پیوستن به جبهه مقاومت و افتخار كردن به شهادت بالا ببرد.

مسئول اندیشكده زن و خانواده دانشگاه امام حسین(ع) خاطر نشان كرد: تا یك مادر خودش در مسیر مقاومت نباشد و در مسیر مقاومت قدم نگذارد نمی تواند فرزندانی معتقد به مقاومت تربیت كند. ما شاهد بودیم در دوران دفاع مقدس خانم‌هایی كه فرزندانشان را به جبهه ها اعزام می كردند و خودشان هم در جبهه حضور داشتندو حتی به شهادت رسیدند.

اصلانی بابیان اینكه رفتار اثرش بیش از گفتار است، عنوان كرد: در واقع تربیت همیشه در عمل و گفتار است، مادران مقاومت هم در عمل و هم در گفتار نشان دادند كه نه تنها فرزندان و همسرانشان می توانند در جبهه مقاومت باشند، بلكه خودشان نیز در خط مقدم حضور پیدا كردند.

مسئول اندیشكده زن و خانواده دانشگاه امام حسین(ع) در انتها با اشاره به گوشه ای از آمار مجاهدان و شهدای بانوی كشور یادآور شد: ما در كشور هفت هزار زن شهید داریم كه بارفتارشان فرهنگ مقاومت را به فرزندانشان انتقال داده اند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است