صدای جمهوری اسلامی ایران

مریم پوریامین گفت: اجازه نمیدهند ادبیات فلسطین منتشر و شكفته شود و به مخاطب اصلیاش برسد. اما انشاءالله در زمان خودش این مسئله شكوفا خواهد شد و نویسندگان و هنرمندان و سینماگران ما آنچنان كه شایسته است به این مسئله میپردازند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت؛ مریم پوریامین در گفتگو با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت با اظهار به این كه فرهنگ و هنر ادبیات جهت دهنده و ترسیم كننده سبك زندگی مردم است، گفت: سبك زندگی مردم درون مایه اصلی و متن تمدن و فرهنگ را تشكیل می دهد.

وی افزود: آنچه در بیرون اتفاق می افتد موجب می شود نویسندگان جهش های درونی و تحولات خودشان را شكل و آن را به مخاطبان خود ارائه دهند.

این نویسنده با اظهار به این كه جنگ های امروزه در دنیا جنگ روایت ها می باشد، بیان كرد: ما باید بتوانیم این روایت ها را ترسیم كنیم و مخاطبان ما باور كنند این روایت ها را كه در جهان معاصر دارد اتفاق می افتد.

وی با اشاره به وظیفه نویسندگان در جنگ روایت ها گفت: فرزندان عزیز این آب و خاك در دفاع از پرچم اسلام و كیان آرمان های اسلام در همه مرزهای اسلامی كشورها می جنگند و با خون پاك خودشان راه جدیدی را برای اعتلای حماسی- اسلامی پدیدار می كنند. بر عهده نویسندگان ما هست تا این تلاش ها و مجاهدت ها را هم ترسیم كنیم و هم آن را به مخاطبان خود با سبك های نوین و نگاه تحول آفرین و قلم رسا برای فردا برسانیم.

پوریامین درباره وضعیت داستان نویسی و فیلمنامه نویسی در خصوص فلسطین گفت: در هر دوره ای با هر نگاهی می شود به دنبال تحول و بستر كوچك برای این كه یك شكوفه ای سبز شود بگردیم. اجازه نمی دهند ادبیات فلسطین را منتشر و شكفته شود و به مخاطب اصلی اش برسد.

وی متذكر شد: اگر چنانچه در كشور ما آن چنان كه شایسته بود و هست، ادبیات مقاومت فلسطین نقش خود را بازی نكرده است به دلیل فشارهایی است كه از آن طرف برای محو این مسئله ایجاد شده است اما انشاءالله در زمان خودش این مسئله شكوفا خواهد شد و نویسندگان و هنرمندان و سینماگران ما آنچنان كه شایسته است به این مسئله می پردازند.

این منتقد ادبی در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت با بیان این كه نویسنده برای خلق اثر نیاز به تحقیق و حس كردن محیط، دیدن، شنیدن و زندگی كردن در آنجا دارد تا بتواند آن را به تصویر بكشد و به مخاطب خود ارائه دهد، اظهار كرد: این حس و حال غصب نمی شود از راه دور بدون حس وجود در لحظات آن كار هم‌ذات پنداری را در مخاطب شكل دهد.

وی افزود: ضرورت دارد تا مسئولین وزارت ارشاد و یا مسئولین مربوطه تورهایی بگذارند، تورهایی كه دو طرفه باشد هم نویسندگان و پدیدآورندگان و خالقان اثر بتوانند با منطقه دیدار داشته باشند و سفرنامه و داستان تولید كنند و از طرفی نویسندگان و شاعران ما هم با فرهنگ عمومی و كتاب هایی كه در مورد زندگی مردم فلسطین وجود دارد آشنا شوند، در نتیجه اینها تقابل و رفت و برگشت صورت می گیرد.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت میتوانید برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 21:00 تا 23:00 روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

مرتبط با این خبر

  • رژیم صهیونیستی رفتار انسانی ندارد

  • سازمان‌های بین‌الملل و حقوق بشر كاربردی ندارند

  • شاهد شكست سیاسی و بین‌المللی اسرائیل هستیم

  • جبهه مقاومت؛ بازیگرِ فعالِ نظم نوین جهانی

  • آتش‌بس خللی در فعالیت نظامی‌سیاسی حماس ایجاد نمی‌كند

  • هراس صهیونیست‌ها از دومین طوفان‌الاقصی

  • توافق آتش‌بس در غزه؛ برگ برنده‌ای برای مقاومت فلسطین

  • معرفی كتاب «شاهرخ حر انقلاب»

  • موج مقاومت‌ در خیابان پیروزی

  • توافق آتش‌بس، حذف اسرائیل از منطقه را سرعت می‌بخشد