صدای جمهوری اسلامی ایران

اسماعیلی در رادیو مقاومت گفت: چیزی كه امروز شاهد آن هستیم بیداری اسلامی در دنیاست كه در شبكه های اجتماعی تجلی یافته و ارسال حجم بالای محتوای مربوط به فلسطین در تیك تاك موجب افزوده شدن به اعتبار و محبوبیت آن در دنیا شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت، علیمحمد اسماعیلی كارشناس رسانه در برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت در مورد سهم تیك تاك در جریانسازی مسائل غزه بیان كرد: شبكه های اجتماعی در این عرصه، نقش بسیار مهمی دارند اما در تیك تاك، حجم محتوای ارسال شده در دفاع از فلسطین بسیار زیاد بود و مانند طوفانی تمام محتواهای دفاع از اسرائیل را شست.

هشتگهای فلسطین به تعداد 3 میلیارد رسید كه در مقابل 200 میلیون هشتگ اسرائیل قابل مقایسه نبود. این در حالی است كه بسیاری از محتوای ارسال شده به تیك تاك، توسط آن حذف می شد اما حجم محتوای ارسال شده آنقدر بالا بود، كه تیك تاك توان مقاومت نداشت. آن چیزی كه امروز شاهد آن هستیم بیداری اسلامی در دنیاست كه در شبكه های اجتماعی تجلی یافته است.

وی با بیان اینكه در تیك تاك امكان دستكاری در محتوا كمتر از سایر شبكه های اجتماعی وجود دارد ادامه داد: مسئولان اجرایی تیك تاك از سمت صهیونیستها بارها تهدید شده اند.

رسانه در دنیای غرب از اعتباری برخوردار است كه گاها از اعتبار دولتها بیشتر است چرا كه دولتها ماندگار نیستند اما رسانه باقی می ماند. اما تیك تاك در مقابل هجمه ها و تهدیدات مقاومت كرد و در مقابل تحریف اخبار و قلب واقعیات نیز شكلی از مقاومت از جانب مسئولان تیك تاك وجود داشت و همین موجب افزوده شدن به اعتبار و محبوبیت تیك تاك در دنیا شد.

اسماعیلی مهمترین و فراگیرترین هشتگها را #free Palestine و #Stand with Palestine برشمرد و خاطرنشان كرد: امروز شاهد یك موج جدید و فراگیر از اسلام گرایی در دنیا هستیم و مردم دنیا به ویژه نسل جوان به این سمت گرایش یافته اند.

نسل جدید به دنبال چیستی اسلام و قرآن است و می خواهند بدانند چه چیزی موجب ایستادگی و مقاومت مردم فلسطین شده و به دنبال آن هستند نیروی محركه را بشناسند. این موارد وظیفه رسانه های داخلی را بیشتر می كند اما نسبت به تولید محتوا به زبان زنده دنیا كوتاهی كرده ایم در حالیكه با توجه به كشش جامعه امروز به این حوزه باید وقت بیشتری صرف كرده تا بتوان نیاز نسل امروز را پاسخ داد.

این كارشناس رسانه در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت با اشاره به جنگ بی امان رسانه ای در كنار جنگ میدان اظهار كرد: بخشی از این جنگ، زدن خبرنگاران و دفاتر رسانه هاست.

اما در جهان ارتباطات امروز و عصر فضای مجازی امكانپذیر نیست و آن چیزی كه صهیونیستها در محاسبات خود نادیده گرفتند آن است كه ارتباطات مانند یك اتوبان دوطرفه است و امروز هر كسی كه مدافع مردم فلسطین باشد در هر نقطه از جهان می تواند حرف خود را بیان كند. هژمونی دفاع از مردم فلسطین، خسارت جبران ناپذیری برای اسرائیل دارد و پس از جنگ، این رژیم در دنیا بی حیثیت می شود.

وی اذعان كرد: تمامی دستگاه های تبلیغاتی كه در حوزه بین الملل وظایفی دارند برای دفاع از مردم فلسطین باید سنگ تمام گذاشته و ظلم به این مردم با را به دنیا مخابره كنند.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می‌توانید برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 14:00 تا 17:00روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

مرتبط با این خبر

  • آتش‌بس خللی در فعالیت نظامی‌سیاسی حماس ایجاد نمی‌كند

  • هراس صهیونیست‌ها از دومین طوفان‌الاقصی

  • توافق آتش‌بس در غزه؛ برگ برنده‌ای برای مقاومت فلسطین

  • معرفی كتاب «شاهرخ حر انقلاب»

  • موج مقاومت‌ در خیابان پیروزی

  • توافق آتش‌بس، حذف اسرائیل از منطقه را سرعت می‌بخشد

  • موج مقاومت درخیابان پیروزی

  • امروز بهترین زمان برای محاكمه و اعدام سران نظامی اسرائیل است

  • معرفی كتاب «همپای صاعقه»

  • نهادهای آمریكایی شناخت درستی از واقعیت‌های اجتماعی و سیاسی ایران ندارند