صدای جمهوری اسلامی ایران

كارشناس مسائل غرب آسیا تاكید كرد كه در طوفان الاقصی روایت اول و ابتكار عمل رسانه ای در اختیار مقاومت قرار گرفت كه حقایق را در فضای مجازی به گوش جهانیان رساند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادیو مقاومت، سیدهادی سیدافقهی در گفتگو با برنامه «مقاومت بدون مرز» رادیو مقاومت، با بیان این كه در روزهای ابتدایی اعراب قانع بودند كه یك دولت به نام اسرائیل و دیگری با عنوان فلسطین باشد، گفت: نتانیاهو با این مسئله مخالفت كرد و در زمان ترامپ نیز اعلام شد طرح دو دولت مرده و عادی سازی باید جایگزین شود.

برخی كشورهای خائن خلیج فارس نیز عادی سازی كردند و الحمدلله طوفان الاقصی فعلا این مسئله را متوقف یا خنثی كرده است و مسئله دوم سرنوشت فلسطین و نوار غزه است و چند گمانه زنی یا طرح و پیش فرض درباره آن وجود دارد كه به بعد از پایان جنگ موكول خواهد شد.

وی با بیان این كه مشخص نیست جنگ چه زمانی و به نفع كدام طرف به پایان خواهد رسید، گفت: یك فرض این است كه رژیم می ماند و كل غزه را تصرف نمی كند و بخشی از شمال غزه به عنوان دیوار حائل تلقی می شود تا حماس نتواند به داخل سرزمین های اشغالی نفوذ كند.

طرح دوم نیز می گوید سازمان ملل روی خط چین یا نقطه صفر مرزی میان شهرك نشینان و غزه مستقر شود و پیش فرض سوم این است كه سلطه محمود عباس یا خودگردان كه تعدیل شده است، وارد كار آید.

وی با بیان این كه صهیونیست ها و محمود عباس دوستی داشته اند، گفت: آن ها می گویند چرا محمود عباس طوفن الاقصی را محكوم نكرد و لذا درپی بافت جدیدی برای حكومت خودگردان هستند تا سوار بر تانك های اسرائیل شوند.

پیش فرض دیگر نیز می گوید كشورهای عربی كه خواستار از بین رفتن حماس هستند، موضع گیری مشخصی كرده و كمك جدی نیز به مسئله فلسطین نمی كنند و این كشورها داعلام كردند هیچ دخالتی نمی كنیم و این مسئله باید به صورت بین المللی حل شود.

سیدافقهی با اعلام این كه در این صورت حماس قوی تر شده و گروه های مقاومت نیز با قدرت وارد میدان می شوند، گفت: روی بورس ترین مسئله راه حل دو دولت است كه امكان پذیر نیست چون مقاومت بحث مرزی ندارد و بنابراین راه حل منطقی و عقلانی كه سازمان ملل هم پسندید، مسئله رفراندومی است كه باید بین ساكنان اصلی سرزمین های اشغالی صورت گیرد كه شامل فلسطینی های مسلمان، یهودیان و مسیحیِ قدیمی می باشد نه یهودی هایی كه به تازگی وارد ایران شدند.

وی خاطرنشان كرد: در این میان نیم نگاهی هم به طرح رفراندوم ایران داشته اند.

این كارشناس مسائل غرب آسیا در بخشی دیگر از مصاحبه با رادیو گفت‌وگو درباره نتایج و ثمرات این مسیر گفت: در بحران فعلی و عملیات طوفان الاقصی روایت اول و ابتكار عمل رسانه ای از دست دشمن گرفته شد و دركنار هر آرپیچی زن و نیروهای مقاومت و خمپاره اندازها، یك دوربین هم در اختیار بچه های مقاومت هست تا روایت اول در اختیار آن ها باشد تا بمباران رژیم و كودكان عصوم با بدن های تكه پاره موجب به حركت درآوردن وجدان دنیا شود و تظاهرات در غرب و پایتخت های اروپا و امریكا كه حامیان اصلی رژیم بودند، حاصل تلاش همین نیروهای مقاومت است.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می‌توانید برنامه «مقاومت بدون مرز» رادیو مقاومت را شنبه تا چهارشنبه از ساعت 18:00 تا 20:30 روی موج اف ام ردیف 95,5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید. همچنین سامانه پیامكی 30000955 آماده دریافت پیامك‌های مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

مرتبط با این خبر

  • نهادهای آمریكایی شناخت درستی از واقعیت‌های اجتماعی و سیاسی ایران ندارند

  • گوهر وجودی آمریكا، توطئه چینی علیه ایران است

  • آمدن مجدد ترامپ، طلیعه جدیدی از تحولات در صحنه خاورمیانه است

  • آتش‌بس در غزه نباید باعث فراموش‌شدن جنایات اسرائیل شود

  • چند مرحله‌ای بودن توافق آتش‌بس در غزه ضامن اجرایی‌شدن آن است

  • موانع احتمالی اجرای توافق آتش‌بس در غزه

  • آتش‌بس نشانه شكست قطعی اسرائیل و افزایش اعتبار جهانی حماس است

  • شهادت سیدنصرالله، هزینه سنگین و حقیقی این پیروزی است

  • طوفان‌الاقصی، صحنه نمایش واقعیت‌ها به مردم دنیا

  • آتش‌بس، سرآغازِ فروپاشی اسرائیل است