صدای جمهوری اسلامی ایران

رئیس اندیشكده زن و خانواده دانشگاه جامع امام حسین (ع)، با اشاره به لزوم حضور حوزویان در مسائل نوپدید، به نبود حوزه علمیه خواهران در برخی از شهرها و تعداد كم حوزه‌های علمیه خواهران در شهرهای بزرگ اشاره كرد و از مسئولان ذیربط به ویژه وزارت ارشاد اسلامی تقاضای حمایت كرد تا تعداد حوزه های علمیه خواهران به میزان لازم برسد.

مینو اصلانی، رئیس اندیشكده زن و خانواده دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام) در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت درباره دیدار جمعی از اعضای جامعه الزهرا (س) با مقام معظم رهبری و تأكید ایشان بر لزوم حضور زنانِ دارای سطح بالای معارف دینی در رسانه‌ها و اجتماعات بین‌المللی گفت: اشاره رهبر انقلاب مبنی بر حضور عالمانه و مبتنی بر علوم اسلامی و دینی زنان نكته بسیار مهمی است.
وی افزود: امروز در جهان خلأهای جدی در موضوع اخلاق و معنویت وجود دارد و اینكه زنان به عنوان راویان و پیام‌آوران یك تفكر و اندیشه دینی می‌توانند در سطح جهان نقش‌آفرین باشند و این نقطه كانونی فرمایشات مقام معظم رهبری است.
رئیس اندیشكده زن و خانواده دانشگاه جامع امام حسین (ع)، به نقش كلیدی حضرت زینب (س) در واقعه مهم تاریخی عاشورا اشاره و بیان كرد: حضرت زینب (س) با ویژگی‌های زنانه یعنی صبوری و سرشار از عاطفه بودن و جزئی نگری، وقایع كربلا را به صورت جزئی بیان كردند و چون این ویژگی‌ها با علوم دینی و اسلامی همراه شدند، حركت بزرگی را رقم زد و منجر به انتقال اندیشه‌های بلند برای جهانیان شد.
اصلانی درمورد خلأ هویت زن در جهان گفت: بسیاری از اندیشمندان غرب كه آزاد اندیش هستند و مبتنی بر فطرت الهی قلم می‌زنند، به این مسئله اذعان دارند كه بحران هویت نیازمند تحول بزرگ است و این زن مسلمان است كه با اعتقادات و باورها و جریان‌سازی عالمانه خود می‌تواند خلأ هویتی را پر كرده و تحولات بزرگی را رقم بزند.
وی استفاده از ظرفیت‌های داخلی و بین‌المللی برای تبادل اندیشه‌ها، شبكه‌سازی، تعامل و گفتگوهای بین‌المللی و گفتگو با ادیان مختلف به ویژه مسیحیت را ضروری خواند و افزود: جامعه‌الزهرا و سایر مراكز علمیه در سراسر كشور قابلیت‌ها و ظرفیت‌های فوق العاده‌ای دارند كه باید در راستای هدایت جامعه مورد استفاده قرار گیرند.
رئیس اندیشكده زن و خانواده دانشگاه جامع امام حسین (ع)، ادامه داد: مقام معظم رهبری در این دیدار، بحث پاسخ به سوالات و نیازهای روز حتی موضوعات اقتصادی توسط طلاب جامعه الزهرا (س) را نیز مطرح فرمودند و این یعنی بانوان با دانش مبتنی بر اقتصاد اسلامی باید به اقتصاد ورود كنند و پاسخگوی نیاز روز جامعه باشند.
اصلانی با بیان اینكه جامع‌نگری رهبر انقلاب به حضور زنان شامل همه عرصه‌های حیات بشری اعم از عرصه‌های اخلاقی، خانوادگی، سیاسی، اجتماعی، تاریخ‌سازی و حتی عرصه اقتصادی و معیشت جامعه است، تصریح كرد: با فرمایشات ایشان، وظیفه و مسئولیت بانوان طلبه سنگین‌تر شد، به ویژه در شرایط كنونی كه بحث ترسیم ابعاد مختلف مقاومت و نقش‌آفرینی جدی بانوان مطرح است.
وی گفت: امروز موضوعات نوپدید فراوانی در حوزه اقتصاد، مسائل اجتماعی، سیاست و موضوعات زنان و خانواده در جامعه وجود دارد و بانوان طلبه باید حضور بیشتری در این موضوعات داشته باشند.
رئیس اندیشكده زن و خانواده دانشگاه جامع امام حسین (ع) ضمن اذعان به نبود حوزه علمیه خواهران در برخی شهرها و تعداد كم حوزه‌های علمیه خواهران در شهرهای بزرگ از مسئولان ذیربط به ویژه وزارت ارشاد اسلامی تقاضای حمایت كرد تا تعداد حوزه های علمیه خواهران به میزان لازم برسد.
اصلانی، لزوم حمایت مسئولان از پژوهش‌ها و كاربردی‌تر شدن پژوهش‌ها توسط اساتید را یادآوری كرد و افزود: اگر تصمیم‌سازی‌ها در جامعه مبتنی بر پژوهش‌های علمی باشد انگیزه و توان دانشجویان جوان بویژه در مقاطع دكتری و طلاب حوزه‌های علمیه در این خصوص بالاتر می‌رود و بانوان نیز به خاطر صبوری و دقت نظر خود می‌توانند پژوهش‌های سطح بالایی را برای كمك به تصمیم‌سازی مسئولان در جامعه انجام دهند.
وی در مصاحبه با رادیو مقاومت ضمن انتقاد از كمبود تعداد كتاب‌های فاخر و اثرگذار در حوزه كودك و نوجوان، تصریح كرد: ما نیازمند تعداد زیادی از نویسندگان محقق و عالم در حوزه كودك هستیم كه این هم نیازمند برنامه‌ریزی‌های جدی و هماهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش است.

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است