یك مستندساز جبهه مقاومت با اشاره به اینكه مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی حاج قاسم دارد، گفت: حاج قاسم فعالیت بزرگی در جهت رفع ناامنی های جنوب شرق كشور انجام دادند كه ما آن را به تصویر كشیدیم.
حسن وزیرزاده، مستندساز در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت اظهار كرد: ما آموزشهای لازم درمورد مستندسازی را در مسجد امام حسین(ع) شهرستان جهرم در اواخر دهه هشتاد فراگرفتیم و پس از آن شروع به كار كردیم.
وی افزود: مستند نیمه بلند «قاعده بازی» كه با نگاه بیطرفانه به مهمترین حوادث 2001 و اقدامات حوثیها میپردازد، در چندین جشنواره مقام گرفت و بهترین تدوین نقش ملی را در جشنواره حقیقت سال گذشته از آن خود كرد. مستند «به جرم دیداری» نیز با موضوع اتفاقات غزه كه اخیراً پخش شد، خوشبختانه مورد رضایت بینندگان قرار گرفت.
این مستندساز با تأكید بر اینكه باید مستند را منطقی جلوه دهیم و آن را از سلیقه شخصی و شعارزدگی دور كنیم، تصریح كرد: مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی حاج قاسم دارد كه بسیاری از مخاطبان آن را نمیدانند. حاج قاسم قبل از اینكه در عراق، سوریه و لبنان فعالیت كنند، فعالیت بزرگی در جهت رفع ناامنیهای جنوب شرق كشورمان انجام داده بودند كه بخش زیادی از مردم از این ماجرا خبر نداشتند و ما این موضوع را به تصویر كشیدیم.
وزیرزاده ادامه داد: از آنجایی كه مخاطب نباید احساس كند سازنده فیلم میخواهد نگاه خود را به مخاطب تحمیل كند، لذا تا جایی كه امكان دارد مستندها را واقعی میسازیم و همین موضوع هم باعث شده كه كارها مورد پسند قرار گیرد.
وی تصریح كرد: ما سعی كردیم این نگاه را در مستندات خود مورد تأكید قرار دهیم كه بحث مقاومت صرفاً بحث ایدئولوژیك نیست و موضوع منطقی است كه به منافع ملی ایران و منافع ملت مرتبط است.
مستندساز برجسته كشورمان گفت: ما در ایام كرونا، مجموعه مستند «پرستاران» را ساختیم كه مورد پسند مخاطبان قرار گرفت و در حال حاضر ضرورت دارد كه درمورد محور مقاومت مستند بسازیم.
وزیرزاده درمورد اهمیت جذابیت كار در مستندسازی اظهار كرد: در حال حاضر بزرگترین چالش در حوزه مقاومت این است كه كمیت كار تا حدودی بالا رفته اما كیفیتها پایین آمده است.