صدای جمهوری اسلامی ایران

سخنگوی كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: من به دانش بومی بها می دهم و از دانشمندان ایرانی برای تولیداتشان در داخل كشور حمایت می كنم.

زهرا شیخی سخنگوی كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در برنامه «عصر مقاومت» گفت: عدم حمایت ها و كار و تلاش پر انگیزه دانشمندان جوانمان در بحث های درمانی و داروها مشهود است.

وی ادامه داد: به واسطه رشته تخصصی كه خواندم با بیماران مبتلا به سرطان سر و كار داشتم. به خاطر تحریم ها به تجهیزاتی نیاز داشتیم كه در اختیارمان نبود و یكی از آنها سوزن برای نمونه گیری تشخیصی سرطان است. ساخت اینها را آن زمان داخل كشور نداشتیم.

وی افزود: همین سوزن نمونه های مختلفی دارد كه البته بخاطر تحریم ها مشكلات زیادی برای رسیدن به موقع بدست بیماران داشتیم ولی با تعجب بعضا شاهد بودیم كه نمونه گرانتر آن راحتتر وارد میشود كه باید حواس ناظران به احتكار و سودجویی های واسطه ها باشند.

شیخی افزود:این در حالیست كه من در داخل كشور جهادگرانی را می شناسم كه این سوزن را تولید كردند و به نظر میباست مورد حمایتهای لازم و كافی قرار بگیرند.

وی ادامه داد: وقتی دانشمندان ما دست به چنین كاری می زنند نیاز به حمایت دارند چونكه نمونه ایرانی با خارجی اش از نظر كیفی تفاوت ندارد و تفاوت اصلی این است كه منافع عده ای كه در واردات است بعضا به خطر می افتد. و تا وقتی كه ما شاهد قطع شدن این دست های آلوده نباشیم نمی توانیم برای توانمندی دانشمندان جوان داخلی عرصه را باز كنیم تا با كیفیتی بالاتر از نمونه خارجی و ارزان تر از آن این سوزن ها را توزیع كنیم.

سخنگوی كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بعد از پخش یك برنامه تلویزیونی كه مادری نگران نداشتن پروتز برای پای فرزندش بود و گلایه از تحریم ها داشت و قادر به راه رفتن نبود، و با اراده و توامنمندی دانشمندان جوان ما در داخل كشور پروتزی مناسب برای راه رفتن و حتی دویدن آن پسر تولید كردند و وقتی موضوع را پیگیری كردم كه شرایط دانشمندان ایرانی را در اینباره متوجه شوم، با گلایه هایی مواجه شدم. آنها درخواست هایی مكرر از خارج از كشور داشتند كه تولیداتشان را به خارج از كشور ببرند و در آن كشورها تولید كنند و به اسم خارجی ها ثبت شود و دوباره با قیمتی چند برابر به ایران برگردد. دانشمندان ما گلایه داشتند از اینكه چرا باید نمونه ای كه با تفكر ایرانی و دانش دانشمندان ایرانی تولید شده به آنجا برود و بعد پولی كه از ما ایرانی ها در قبال فروشش تهیه می شود، بشود خدای نكرده سلاح و ابزاری برای نابودی كشورمان.

وی افزود: ما در زمینه های مقاومت علمی موفقیت های بسیار بزرگی داریم، اما باید این امید و انگیزه در جوان های ما بیشتر شود و دست افرادی كه قصد دارند فقط و فقط به نفع منافع شخصی خودشان كار را پیش ببرند هرچه سریع تر كوتاه شود.

شیخی در ادامه نیز در پاسخ به این سوال كه آیا برنامه ای برای حمایت از محور مقاومت علمی و دانشمندان علمی كشورمان وجود دارد؟ بیان داشت: قطعا این اراده باید در سطح ملی و تمام مسئولین شكل بگیرد و من به عنوان یك نفر از كسانی كه مسئولیت دارم به دانش بومی بها دهم از این كار حمایت می كنم و امیدوارم شاهد ایرانی پر قدرت در زمینه های مقاومت علمی باشیم و سعی كنیم آنچه در شان ایرانی ها است را به رخ دنیا بكشیم.

وی ادامه داد: البته عرصه اجرایی بسیار می تواند كمك كننده باشد و نظارت با مجلس شورای اسلامی است اما عرصه اجرا به عهده قوه مجریه است و امیدوارم این اتفاق هرچه زودتر رخ دهد.

رادیو مقاومت صدای گفتمان و مكتب سلیمانی در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی از ابتدای دی ماه تا پایان آن از طریق موج FM ردیف 95.5 مگاهرتز قابل دریافت بوده و مخاطبان می‌توانند از طریق شماره 30000955 با برنامه‌های رادیو مقاومت در ارتباط باشند.
انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • یمن بازیگردان اصلی منطقه شده است

  • مستند «آورتین» نگاه جدیدی به زندگی سردار سلیمانی دارد

  • عامل اصلی بقای حماس، اعتقادات دینی و ارزش‌های اسلامی است

  • شكست‌های اسرائیل باعث تزلزل ساختار اجتماعی‌اش شده است

  • تلاش تركیه برای آزادسازی داعشی‌های سوریه با هدف فشار بر عراق

  • تغییر موازنه قدرت با تاكتیك‌های جدید حماس/ اعتراف دشمن به ضعفش

  • جوزف عون واقعیت‌های عینی را نادیده نمی‌گیرد

  • عمر دولت جدید لبنان درگرو تأمین منافع حزب‌الله است

  • رسانه‌های محور شرارت بر واقعیات میدان سرپوش می‌گذارند

  • حقوق بین‌الملل با اتفاقات غزه بی‌اعتبار شده است