صدای جمهوری اسلامی ایران

پارسا خصال به اهمیت روایت‌گری و رسانه در معرفی شخصیت شهید قاسم سلیمانی اشاره كرد و گفت: شهید سلیمانی به دلیل مشغله‌های خود، تجربیاتش را بیشتر به صورت شفاهی منتقل كرده و كمتر مكتوب شده است و با وجود گذشت چندین سال از شهادت ایشان، هنوز فیلم سینمایی قابل توجهی درباره‌ ایشان ساخته نشده است.

علی پارسا خصال، تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتگو با برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت، با بیان اینكه فرمایشات رهبر انقلاب در دیدار اخیر را می‌توان در سه موضوع كلی دسته‌بندی كرد، اظهاركرد: ایشان به دعای ماه رجب و به اهمیت دعا، نیایش و توسل در این ماه اشاره كردند و بر انجام اعمال خوب تأكید كردند.

وی افزود: بخش دوم صحبت‌های رهبر انقلاب مرتبط با ویژگی‌های شهید سلیمانی بود. در آستانه سالروز شهادت شهید سلیمانی، ایشان به رشادت‌ها و ویژگی‌های خاص ایشان پرداختند و تأكید كردند كه راهبرد اصلی شهید سلیمانی همواره احیای جبهه مقاومت بوده است. ایشان اشاره كردند كه از دهه 80، شهید سلیمانی به فكر حمایت و تشكیل جبهه مقاومت بوده است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی اظهار كرد: رهبر انقلاب در بخش دیگر سخنان خود به مقابله با نقشه‌های آمریكایی اشاره داشتند. رهبری به اقدامات شهید سلیمانی در تقویت جبهه مقاومت اشاره كردند و بیان كردند كه این اقدامات مانع از تحقق نقشه‌های آمریكایی‌ها برای استقرار در منطقه پس از حمله به افغانستان و عراق شد.

پارسا خصال با اشاره به اولویت‌های شهید سلیمانی در دفاع از حریم‌های مقدس تأكید كرد: ایشان ایران را نیز حرم و حریم می‌دانستند. رهبر انقلاب تأكید كردند كه خون شهدا هدر نمی‌رود و شهید زنده است. همچنین، وضعیت حرم‌ها در سوریه و عراق به عنوان نشانه‌ای از آرامش و امنیت ناشی از خون شهدای مدافع حرم می‌باشد.

وی با بیان اینكه رهبر انقلاب به حوادث سال‌های ابتدایی اشغال عراق توسط ایالات متحده اشاره كردند و این رویدادها را به عنوان بخشی از ایدئولوژی مقاومت مطرح كردند، گفت: ایشان تأكید كردند كه شهید سلیمانی در آن زمان به جبهه حق و مقاومت نگاه می‌كرد و نه صرفاً به نفع ایران. به عنوان مثال، در حال حاضر یمن به طور مستقل و با ایمان به مكتب مقاومت علیه رژیم صهیونیستی اقدام می‌كند، بدون اینكه دستوری از ایران دریافت كند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی افزود: رهبر انقلاب به یادآوری حوادثی پرداختند كه در آن سال‌ها، گروهی از جوانان عراقی در حرم امیرالمؤمنین به اشغالگران آمریكایی مقاومت كردند و حاضر به تسلیم نشدند. شهید سلیمانی با این جوانان ارتباط برقرار كرد و آن‌ها را تقویت نمود. در نهایت، با حركت مرجعیت و راهپیمایی مردم، آمریكایی‌ها مجبور به عقب‌نشینی از اطراف حرم و شهر نجف شدند. این حوادث در یاد جوانان عراقی و محور مقاومت باقی مانده و نشان‌دهنده از خودگذشتگی شهید سلیمانی است.

پارسا خصال ادامه داد: رهبر انقلاب همچنین به این نكته اشاره كردند كه هزینه مقاومت به مراتب كمتر از هزینه سازش است و این درك می‌تواند مردم یمن و دیگر گروه‌های مقاوم را به سمت گزینه مقاومت سوق دهد.

وی در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت به اهمیت روایت‌گری و رسانه در معرفی شخصیت شهید قاسم سلیمانی اشاره كرد و گفت: شهید سلیمانی به دلیل مشغله‌های خود، تجربیاتش را بیشتر به صورت شفاهی منتقل كرده و كمتر مكتوب شده است. رهبر انقلاب نیز در نامه‌ای به همایش مدیران صدا و سیما بر اهمیت رسانه تأكید كرده و بیان كرده‌اند كه اثرگزاری روایت‌گری و رسانه ممكن است حتی بیشتر از میدان‌های نظامی باشد.

تحلیلگر مسائل سیاسی به وجود رسانه‌های فارسی‌زبان در كشورهای همسایه و اهمیت رسانه در دنیای امروز اشاره و تصریح كرد: لزوم تولید آثار هنری بیشتر درباره شخصیت شهید سلیمانی تأكید ضروری است اما با وجود گذشت چندین سال از شهادت ایشان، هنوز فیلم سینمایی قابل توجهی درباره‌ ایشان ساخته نشده است.

مرتبط با این خبر

  • تجزیه سوریه؛ سیاستی كه صهیونیست‌ها دنبال می‌كنند

  • مردم هدایتگر محور مقاومت هستند

  • عكس در بخش رسانه‌ای محور مقاومت متولی ندارد

  • هدف بازیگران ذینفع در تحولات سوریه، تضعیف جبهه مقاومت است

  • سوابق گروه‌های تروریستی از ذهن ملت‌های منطقه پاك نمی‌شود

  • ناتوانی آمریكا و متحدانش در حفظ امنیت رژیم صهیونیستی

  • بازیابی حماس و جهاداسلامی/ بایكوتِ شكست اسرائیل در رسانه‌های عبری

  • عراق؛ قتلگاهِ نیروهای الجولانی

  • نحوه امدادرسانی سازمان ملل به غزه سودی ندارد

  • حاج قاسم یك مدیر حكمرانی بود