صدای جمهوری اسلامی ایران

یك شاعر گفت: بمباران فكری و فرهنگی و نابودی اصل‌ها از ابزارهای دشمن برای هدف گرفتن جبهه مقاومت است و ما وظیفه داریم این موضوعات را برای مردم و به ویژه نسل جوان تفهیم و تبیین كنیم.

علی محمد مؤدب، شاعر و نویسنده جبهه مقاومت در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت اظهار كرد: مسئله اصلی ادبیات و به ویژه شعر، بحث زندگی و عشق است و آشیانه شعر هم عشق است اما این آشیانه مانند هر آشیانه دیگری مخاطراتی دارد چراكه زندگی عاشقانه و عزتمندانه همواره در معرض تهدیدات و خطرات است.

وی افزود: مسئله اصلی ادبیات، همیشه زندگی و زیبایی و عشق است اما زمانی كه شیطان در این مسیر جلوه می‌كند، شاعران هم ناچار می‌شوند كه وارد موضوعاتی مانند عدالت، امر به معروف و نهی از منكر و ادبیات ستیز و نبرد با كسانی شوند كه عزت و حیات و زیبایی وجودی مردم را هدف گرفته و اجازه زندگی عاشقانه را نمی‌دهند و اینجاست كه ادبیات پایداری و مقاومت شكل می‌گیرد.

شاعر و نویسنده جبهه مقاومت گفت: تاریخ استعمار و تلاش بخشی از انسان‌ها برای بهره‌كشی و به بردگی گرفتن بخش دیگر باعث شده كه جریان‌های مخالف و ضد آنها در سراسر نیا شكل گرفته و فعالیت كنند.

مودب، استاد علی معلم دامغانی را شاعری در تراز شاعران بزرگ تاریخ معاصر خواند و افزود: استاد علی معلم مثنوی‌های ارزشمند و درخشانی از خود به جای گذاشت و تفكر مقاومت و انتظار مدیون كارهای اوست بطوریكه مثنوی ارزشمندی كه برای فلسطین سروده بودند به عنوان بن‌مایه و الهام‌بخش كارهای بعد از ایشان قرار گرفت.

وی افزود: استاد علی معلم دامغانی در مثنوی «هجرت» به روایت همه ادیان و حركت پیامبران در امتداد حق پرداخته و به خوبی نشان داده كه یك حركت سلسله‌ای طبق برنامه و نقشه الهی پیش رفته و پیامبران مختلف این مشعل هدایت را به دست هم دادند.

این شاعر و نویسنده جبهه مقاومت ادامه داد: یكی دو بیتی كه استاد معلم درمورد فلسطین در یكی از مثنوی‌های خود سرودند جزو ماندگارترین آثار ایشان شناخته شده و نشان‌دهنده تفكر پخته و سالم ایشان است.

مؤدب در رابطه با جلوه‌های پایداری در اشعار خود گفت: با توجه به دغدغه‌هایی كه درخصوص بحث‌های اجتماعی، عدالت، مقاومت و پایداری داشتم، اشعاری را در حوزه مقاومت و دفاع مقدس و شهدا و عدالت سرودم و كتاب «همین قدر می‌فهمیدم از جنگ» نیز سروده‌های من در حوزه دفاع مقدس هست كه منتشر شده است.

وی افزود: متأسفانه انسان مدرن خود را با توان كشتن در مقیاس وسیع شناخته كه البته این بمباران‌ها صرفاً به بمباران هسته‌ای و شیمیایی خلاصه نمی‌شود و بمباران فكری و فرهنگی و نابودی اصل‌ها و هویت ملت‌ها نیز از ابزارهای دشمن برای هدف گرفتن جبهه مقاومت است كه ما وظیفه داریم این موضوعات را برای مردم و به ویژه نسل جوان تفهیم و تبیین كنیم.

مرتبط با این خبر

  • قدردانی اسرای اسرائیلی از حماس نشانه نفوذ جبهه مقاومت در قلب‌هاست

  • دشمن تلاش دارد ایده انسانی انقلاب اسلامی تكثیر نشود

  • حامیان صهیونیست‌ها؛ مدعیانِ دروغینِ حقوق بشر

  • مردم عراق باید بدانند حشدالشعبی چه دستاوردهایی داشته است

  • عملكرد رسانه‌های محور مقاومت مثبت است

  • وظیفه سنگین رسانه ملی در حمایت از ادبیات معاصر و پایداری

  • پویایی و اصالت حماس در فرآیند تبادل اسرا عیان بود

  • مستندات اسرای اسرائیلی، انسانیت نظامیان حماس را نشان داد

  • نظم جهانی مدافع مظلومین نیست/ یمن همواره دربرابر زیاده‌خواهی و تجاوز ایستاده است

  • لزوم جلوگیری بازیگران و ضمانت‌كنندگان آتش‌بس از ماجراجویی اسرائیل