كارشناس مسائل سیاسی، بزرگترین مسئله كنونی را بازخوانی پرونده فلسطین دانست و گفت: به دنبال امضای توافق آتشبس در غزه، ضرورت دارد كه پرونده جنایات رژیم صهیونیستی بازخوانی شود.
امین رضایینژاد، كارشناس مسائل سیاسی و روابط بینالملل در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت، درباره آتشبس بین حماس و غزه اظهار كرد: در حال حاضر بزرگترین مسئله، مقایسه بین حجم خرابیهای غزه و ادعای پیروزی جریان مقاومت است كه باید تبیینگری شود.
وی افزود: اینكه میگوییم جریان مقاومت در غزه پیروز شده به این دلیل است كه رژیم صهیونیستی به اهدافی كه مشخص كرده بود از جمله خروج كامل حماس از غزه و آزادی اسرا بدون امتیاز دادن به غزه بعد از 466 روز دست نیافت.
كارشناس مسائل سیاسی تصریح كرد: رژیم صهیونیستی نه تنها به اهداف كلی كه در ابتدای تجاوز وحشیانه به غزه مشخص كرده بود، دست نیافت بلكه اكنون از خرده اهدافی هم كه از نظر راهبردی اهمیت بیشتری داشتند، كوتاه آمده و عقبنشینی كرده است.
رضایینژاد گفت: این ادعا كه عملیات «طوفانالاقصی» باعث شد تعداد زیادی از مردم فلسطین در نوار غزه به شهادت برسند و خرابیهایی به بیار بیاید را باید به تاریخ ارجاع داد؛ رژیم صهیونیستی در این سالها به بهانههای مختلف بارها و بارها نوار غزه را مورد حمله خود قرار داده و خرابیهای بسیار زیادی را به بار آورده است.
وی با تصریح بر اینكه عملیات هفتم اكتبر مسئله فلسطین را بار دیگر در جهان احیا كرد و خود این یك پیروزی محسوب میشود، اظهار كرد: رژیم صهیونیستی مجبور شد پای میز مذاكره بیاید بدون اینكه امتیاز خاصی بگیرد كه این هم یك پیروزی است.
این كارشناس روابط بینالملل همچنین در رابطه با اینكه رسانههای فارسی زبان معاند پس از توافق آتشبس در غزه، مطرح كردند كه بازنده اصلی ایران است، گفت: علت عصبانیت رسانههای بیگانه از شب گذشته مربوط به وقایع سوریه و لبنان نیست و دقیقاً به اتفاقات چند روز اخیر یعنی دیپلماسی بین ایران و روسیه تحت راهبری رهبر انقلاب و پیمان راهبردی بین دو كشور بر میگردد.
رضایینژاد تصریح كرد: اولین دستاورد مقاومت در طول یك سال اخیر برای جمهوری اسلامی ایران این بوده كه قدرتهای شرقی فهمیدند بدون جمهوری اسلامی ایران در منطقه نمیتوانند بازی كنند و مطمئناً رفتار كشور چین نیز با جمهوری اسلامی ایران تغییر میكند و منافع ما در شرق دنیا بیشتر تأمین خواهد شد.
وی بزرگترین مسئله كنونی را بازخوانی پرونده فلسطین دانست و گفت: با توافق آتشبسی كه امضا شده، كم كم با رویدادهای شگفتانگیز روزانه فاصله میگیریم و موجهای احساسی در عرصه رسانه شكل نمیگیرد، لذا ضرورت دارد كه پرونده جنایات رژیم صهیونیستی را بازخوانی كنیم.
كارشناس روابط بینالملل با تأكید بر اینكه جشنواره فیلم مقاومت و جشنواره فجر باید جوایزی را به این موضوعات اختصاص دهند، اظهار كرد: نهادهای ذیربط باید در این حوزه سیاستگذاری كنند تا شاهد تولید آثار بینالمللی در این زمینه باشیم و بازنمایی معكوس از جبهه مقاومت انجام نشود.