كارشناس مسائل غرب آسیا اظهار كرد: گروههای مقاومت باعث عقبنشینی رژیم صهیونیستی و ناكام ماندن این رژیم جعلی در رسیدن به اهدافش شدند.
محمدمهدی جعفری، كارشناس مسائل غرب آسیا در مصاحبه با برنامه «مثنوی حماسه» رادیو مقاومت با اشاره به سه مرحلهای بودن توافق آتشبس میان غزه و رژیم جعلی صهیونیستی اظهار كرد: در مرحله اول این توافق، سه اسیر زن رژیم صهیونیستی در قبال 90 اسیر فلسطینی تبادل میشود.
وی افزود: چهار اسیر صهیونیستی احتمالاً در روز پنج شنبه آزاد میشوند و 26 اسیر دیگر رژیم صهیونیستی نیز در همین مرحله اول و در مقابل بیش از 1700 اسیر فلسطینی آزاد خواهند شد.
كارشناس مسائل غرب آسیا ادامه داد: طبق این توافق، قرار است از ساعت 16 یكشنبه فعالیتهای هوایی رژیم صهیونیستی در نوار غزه به مدت 12 ساعت متوقف شود و همچنین قرار است كه طی این شش هفته، روزانه 600 كامیون كمكهای بشردوستانه به مردم غزه برسد.
جعفری با بیان اینكه مرحله دوم و سوم این توافق بحث بازسازی غزه و بازگرداندن اجساد را شامل میشود، گفت: توافق آتشبس در مجموع پس از 15 ماه تجاوز رژیم صهیونیستی و شهادت 46 هزار نفر از مردم فلسطین اجرایی میشود.
وی در تحلیل و بررسی اظهارات اخیر دبیركل جهاد اسلامی فلسطین مبنی بر شرافتمندانه بودن این توافق برای تبادل اسرا و عقبنشینی رژیم صهیونیستی از نوار غزه بیان كرد: یكی از علل شرافتمندانه بودن توافق آتشبس در غزه، عدم تحقق اهداف مطرح شده توسط سران رژیم صهیونیستی در ابتدای جنایاتی بود كه پس از عملیات موفقیتآمیز طوفانالاقصی و شكست ترمیمناپذیر اسرائیل صورت گرفت.
كارشناس مسائل غرب آسیا ادامه داد: نابودی كامل حماس و آزادی بیقید و شرط اسرا دو هدف اصلی رژیم صهیونیستی بود كه نه تنها این دو هدف محقق نشد بلكه اكنون تعداد اسرای فلسطینی كه قرار است طبق توافق آزاد شوند از نظر تعداد هم قابل مقایسه با رژیم صهیونیستی نیستند.
جعفری با بیان اینكه رژیم صهیونیستی در برابر ایستادگی و قدرت گروههای مقاومت به ویژه حماس و جهاد اسلامی مجبور به تسلیم شد و توافق آتشبس را امضا كرد، گفت: گروههای مقاومت باعث عقبنشینی رژیم صهیونیستی و ناكام ماندن این رژیم جعلی در رسیدن به اهدافشان شدند.
وی تصریح كرد: رژیم صهیونیستی از ابتدای عملیات «طوفانالاقصی» شكستهای متعدد و ترمیمناپذیری را در ابعاد مختلف اطلاعاتی، امنیتی، نظامی و سیاسی تجربه كرد و طبق گزارش مركز آمار رژیم صهیونیستی، 82 هزار نفر سرزمینهای اشغالی را در این مدت ترك كردند.
كارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینكه رژیم صهیونیستی بر مبنای دو اصل اشغال و غصب سرزمین فلسطینیها و آوردن یهودیان سراسر دنیا به سرزمینهای اشغالی شكل گرفت، گفت: رژیم صهیونیستی هماكنون از درون با چالشهای بسیار جدی روبرو است و بخش زیادی از شهركنشینان از اسرائیل مهاجرت كردند و این درحالیست
كه فلسطینیها خاك سرزمین خود را رها نكرده و همچنان مقاوم ایستادهاند.
جعفری خاطرنشان كرد: یكی از ویژگیهای ساختاری شكلگیری رژیم صهیونیستی از بدو تأسیس تاكنون استفاده از تكنیكهای رسانهای و مظلومنمایی برای جلب نظر افكار عمومی و توجیه اقدامات جنایتكارانه خودشان بوده و هست اما خوشبختانه امروز افكار عمومی دنیا نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی روشن شده و ساختار مخوف و جنایتكارانه را به خوبی میشناسد.