حقشناس، با بیان اینكه در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی، هرگاه فاصله بین مسئولان و مردم زیاد شده، مشكلات بیشتری به وجود آمده است، اظهار كرد: اگر مردم احساس كنند كه مسئولین به مشكلات آنها رسیدگی نمیكنند، فاصلهها بیشتر خواهد شد. اگر ایمان و خدمت خالصانه مسئولین به مردم وجود داشته باشد، مسائل مردم قابل حل خواهد بود.
هادی حقشناس، استاندار گیلان در گفتگو با برنامه «عصر مقاومت» رادیو مقاومت، با اشاره به گذشت 45 سال از پیروزی انقلاب، بر اهمیت محور مقاومت و نقش ایران در آن تأكید كرد و گفت: یكی از اهداف اصلی انقلاب، حمایت از فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی بوده است.
وی به لزوم آشنایی نسل جدید با تاریخ انقلاب و حوادث آن اشاره و بیان كرد: متأسفانه در جامعه ما توجه كمتری به مطالعه تاریخ و آثار آن میشود. تبیین دستاوردهای انقلاب برای نسلهای آینده اهمیت زیادی دارد تا از تجربیات گذشته بهرهبرداری شود.
استاندار گیلان تصریح كرد: قبل از انقلاب در دوران سلطنت رژیم پهلوی، با وجود درآمدهای نفتی، وضعیت بهداشتی و آموزشی كشور قابل مقایسه با نیازهای جامعه نبود.
حقشناس به تحریمها و جنگ تحمیلی به عنوان نمادهای دشمنی كشورهای خارجی با ایران اشاره و اظهار كرد: این دشمنیها در طول تاریخ انقلاب همواره وجود داشته است.
وی به دشمنی كشورهای خارجی با انقلاب اسلامی ایران و چالشهایی كه این كشورها به ایران تحمیل كردهاند، اشاره كرد و گفت: نقض حقوق بشر به عنوان یكی از بهانههای این كشورها برای وضع تحریم و فشار به كشور ملت ایران اسلامی است. بسیاری از كشورهای منطقه خود نیز با مشكلات مشابهی مواجهاند، اما به دلیل ماهیت ضد استكباری نظام سیاسیشان، با چنین انتقاداتی روبرو نمیشوند.
استاندار گیلان در مصاحبه تلفنی با رادیو مقاومت به تاریخ انقلاب اسلامی و چالشهایی كه از زمان 22 بهمن به وجود آمده، اشاره و اظهار كرد: جنگ تحمیلی و تحریمها، عنوان نمونههایی از این چالشها است.
حقشناس با اشاره به شخصیتهای برجستهای چون مهدی باكری، شهید رجایی و شهید بهشتی كه با وجود مدت كوتاه مسئولیتشان، در دل مردم ماندگار شدهاند، گفت: از مسئولان كنونی میخواهیم كه از این الگوها پیروی كنند. متأسفانه مسئولین از این الگوها فاصله گرفتهاند. بخشی از مشكلات مردم میتواند با پیروی از این روشها و الگوها حل شود و مشكلات تنها به كمبود اعتبار و بودجه محدود نمیشود.
وی در پاسخ به این پرسش كه چه ویژگیهایی باعث شده این شهدا در ذهن مردم باقی بمانند، بیان كرد: پاسخ به این سوال به رابطه نزدیك شهدا با مردم مربوط میشود. شهدا از جنس خود مردم بودند و هیچ فاصلهای بین آنها و مردم ایجاد نشد. در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی، هرگاه فاصله بین مسئولان و مردم زیاد شده، مشكلات بیشتری به وجود آمده است.
استاندار گیلان به بررسی رابطه بین مسئولین و مردم و تأثیر آن بر حل مسائل اجتماعی پرداخت و تأكید كرد: وقتی فاصله بین مسئولین و مردم كاهش یابد و مسائل مردم به درستی شنیده شود، مشكلات نیز كمتر میشود.
حقشناس با اشاره به بیتدبیری و پایین بودن بهرهوری در دستگاههای اجرایی اظهار كرد: اگر افراد شایسته در این دستگاهها مشغول به كار شوند، بخشی از مشكلات حل خواهد شد.
وی درباره تأثیر جریانات سیاسی بر انتخاب مسئولین عنوان كرد: انتخاب افراد بر اساس روابط شخصی و سیاسی به جای شایستگی، باعث افزایش مشكلات میشود. ایستادن در كنار مردم و گوش دادن به مسائل آنها مورد تأكید است چرا كه این كار میتواند سرمایه اجتماعی را افزایش دهد.
استاندار گیلان به احساس تبعیض در میان مردم و تأثیر آن بر كاهش سرمایه اجتماعی اشاره كرد و ادامه داد: اگر مردم احساس كنند كه مسئولین به مشكلات آنها رسیدگی نمیكنند، فاصلهها بیشتر خواهد شد. اگر ایمان و خدمت خالصانه مسئولین به مردم وجود داشته باشد، مسائل مردم قابل حل خواهد بود.