صدای جمهوری اسلامی ایران

عضو هیئت علمی دانشگاه در مصاحبه تلفنی با برنامه «عصر مقاومت» در مورد شبهاتی كه در رسانه ها ایجاد شده، توضیحاتی ارائه كرد.

به گزارش پایگاه خبری رادیو مقاومت؛ كیوان میرزایی عضو هیئت علمی دانشگاه در مصاحبه تلفنی با برنامه «عصر مقاومت» در مورد شبهاتی كه در رسانه ها ایجاد شده اظهار داشت: شبهات مختلفی از جمله واگذاری زمین فلسطین توسط خود آنها، چرایی حمایت ایران از فلسطین با وجود عدم حمایت كشورهای اسلامی و در مورد عدم ورود ایران و لبنان مطرح می شود كه توسط رسانه های بیگانه ایجاد می شود اما متاسفانه خط واحدی برای پاسخگویی به این شبهات در رسانه ها مشاهده نمی شود.

وی بیان كرد: فلسطینیان زمین خود را به اسرائیل نفروختند. پس از جنگ جهانی اول كه منطقه غرب آسیا و خاورمیانه بین فرانسه و انگلیس تقسیم شد، بخشی از كشورها از جمله فلسطین مستعمره بریتانیا شد و از این جهت حق مالكیت نسبت به آن قائل شدند. همچنین با توجه به اعلامیه بالفور كه داشتن خانه ملی برای یهودیان در سرزمین فلسطین مجاز شد، در گام اول حدود 6 هزار كیلومترمربع توسط بریتانیا در اختیار آژانس یهود قرار گرفت و حدود 6 هزار و 800 كیلومتر مربع نیز توسط خانواده های عرب و غیر عرب فلسطینی به آنها فروخته شد و در مجموع حدود هزار و 600 كیلومتر مربع در اختیار یهودیان قرار گرفت و كل مساحت فلسطین حدود 27 هزار كیلومتر مربع بود و تنها حدود 6 درصد سرزمین فلسطین در اختیار یهودیان است. در سال 1947 با تصویب طرح تقسیم فلسطین توسط سازمان ملل بین 2 كشور یهودی و عربی از فلسطینیان خواسته شد 48 درصد زمینهای خود را در اختیار كشور جدید یهود قرار بدهند كه موجب آغاز جنگ میان اعراب و اسرائیل شد.

میرزایی در رادیو گفت و گو از شكست جبهه اعراب در آن جنگ یاد كرد و ادامه داد: صهیونیستها به پشتوانه انگلیس و آمریكا شروع به كشتار و اشغال سرزمین فلسطینیان كرده و حدود 78 درصد از سرزمینها را صاحب شدند. ترور و جنگ و وارد شدن گروه های تندروی اسرائیل كه بعدها تشكیل دهنده بدنه اصلی ارتش اسرائیل بودند با اقدامات وحشیانه ای كه داشتند موجب مهاجرت حدود یك میلیون نفر از اعراب ساكن شدند.

این عضو هیئت علمی با بیان اینكه اغلب سرزمینهای غصب شده توسط اسرائیل حاصل قتل و كشتار است خاطرنشان كرد: جنگ معروف 6 روزه در سال 1967 موجب شد برخی دیگر از مناطق فلسطین اشغال شود. بنابراین بسیاری از سرزمینهای اسرائیل به زور و با قتل نه با خرید در اختیار آنها قرار گرفته و فلسطینیان زمین خود را به آنها نفروخته اند.

میرزایی در ادامه در مورد چرایی عدم ورود مستقیم ایران و لبنان به جنگ تشریح كرد: در وهله اول حماس هماهنگی برای ورود این كشورها نداشت و به صورت مستقل وارد جنگ شدند. همچنین حماس اعلام كرده نیازی به درگیری ایران و لبنان ندارد و خودش توانایی مقابله با اسرائیل را دارد. ایران نیز حمایت همه جانبه ای از حماس دارد و دلیلی برای ورود مستقیم ایران وجود ندارد. اگر جنگ ادامه پیدا كند، اسرائیل توان مقابله نخواهد داشت.

گفتنی است؛ شما مخاطبان ارجمند رادیو مقاومت می توانید این شبكه رادیویی را روی موج اف ام ردیف 95.5 مگاهرتز و یا از طریق نرم افزار كاربردی ایران صدا دنبال كنید.
همچنین سامانه پیامكی 3000955 آماده دریافت پیامكهای مخاطبان فهیم رادیو مقاومت است.

مرتبط با این خبر

  • خانواده‌های شهدا تا آخرین قطره خون از جبهه مقاومت حمایت خواهند كرد

  • بقای رژیم صهیونیستی برای آمریكایی‌ها از بقای نتانیاهو مهم‌تر است

  • ارتباط نزدیك و صحیح میان مسئولین و مردم بسیاری از مشكلات را رفع می‌كند

  • اسرائیل در ادعاهای خود تناقض دارد/ حماس كنترل نواره غزه را همچنان برعهده دارد

  • دشواری در عادی‌سازی رابطه با رژیم صهیونیستی از نتایج مهم دیپلماسی مقاومت است

  • تئاتر «آبی‌ترین آسمانی زمین» با موضوع دفاع مقدس بیش از 500 اجرا داشته است

  • معرفی كتاب «كهنه سرباز»

  • جبهه مقاومت، رژیم صهیونیستی را مجبور به عقب‌نشینی كرد

  • معرفی كتاب «سید مرتضی آوینی»

  • معرفی كتاب «فرمانده من»