صدای جمهوری اسلامی ایران

زهرا ارشادی، معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در سخنانی در كمیته سوم هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل گفت : رژیم نامشروع آپارتاید اسرائیل در خط مقدم قتل عام زنان و كودكان است.

به گزارش پایگاه خبری رادیو مقاومت و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، زهرا ارشادی معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در سخنانی در كمیته سوم هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران قطعنامه مغرضانه و با انگیزه سیاسی را كه وضعیت حقوق بشر در كشور ما را هدف قرار می‌دهد، به شدت رد می‌كند. در حالی كه ما اذعان داریم كه همیشه جا برای پیشرفت وجود دارد، ضروری است كه ماهیت گزینشی، جانبدارانه و ریاكارانه اتهامات علیه ما را مورد بحث قرار دهیم.

كمیته سوم، ارگانی محوری كه زیر نظر سازمان ملل تأسیس شده است، به عنوان چراغی برای ترویج گفتگو و همكاری برای پیشبرد حقوق بشر در سرتاسر جهان است. متأسفانه، به جای استفاده از این بستر برای رسیدگی جدی به نگرانی‌های حقوق بشر، برخی كشور‌ها از آن برای پیشبرد برنامه‌های سیاسی خود سوء استفاده می‌كنند و در نتیجه ماموریت اصلی این كمیته را تضعیف می‌كنند.

بیایید توجه خود را به كانادا، بریتانیا، فرانسه، آلمان، ایالات متحده و رژیم اشغالگر و آپارتاید اسرائیل معطوف كنیم - بازیگران همیشگی نقض حقوق بشر و مظنونین همیشگی! كانادا و حامیان این قطعنامه، در حالی قطعنامه علیه ایران را به رای می‌برند كه خود به قطعنامه‌ای كه خواستار توقف حمام خون و قتل عام زنان و كودكان فلسطینی توسط رژیم اسرائیل بود، رای منفی دادند! این تضاد در واقع نقاب از رویه‌های استاندارد دوگانه‌ای را كه آن‌ها در قبال حقوق بشر به كار می‌گیرند، آشكار می‌كند. شاید وقت آن رسیده است كه گروه دوستان حمایت از ذبح كودكان را تشكیل دهند!

كانادا، در حالی كه مدعی می‌شود از جایگاه اخلاقی بالایی برخوردار است تلاش می‌كند تا ملت‌های دیگر را محكوم كند، باید با واقعیت ناراحت كننده و دردناك كشف سالانه اجساد متعدد كودكان بومی مواجه شود. استثمار و بدرفتاری با كارگران مهاجر، همانطور كه توسط گزارشگر ویژه در مورد اشكال معاصر برده‌داری مورد توجه قرار گرفته است، به عنوان لكه ننگی، عمیقاً نگران‌كننده و غیرقابل توجیه است كه ریشه در میراث استعماری كانادا دارد. در حالی كه كانادا به سابقه مثلا درخشان محافظت از حقوق كودكان افتخار می‌كند، این واقعیت‌ها تصویر كاملاً متفاوتی از وضعیت حقوق بشر در كانادا نشان می‌دهد.

بی توجهی بریتانیا به حقوق بشر به همان اندازه نگران كننده است. سكوت غیرقابل توضیح و عدم توجه به بیش از 200 كودك و نوجوان مفقود شده، كه همگی پناهجو هستند، با بی توجهی نگران كننده جهان به وضعیت اسفناك این افراد آسیب پذیر طنین انداز می‌شود. بی توجهی و عدم رعایت حقوق و امنیت جان این جوانان كاملاً مذموم است و توجه عاجل جامع جهانی را می‌طلبد. در حالی كه جهان با وحشت هتك حرمت به حقوق و زندگی كودكان بیگناه بومی را تماشا می‌كند، به نظر می‌رسد كه شاید بتوان از شهرت درخشان كانادا برای حفظ حقوق كودكان استفاده عملی كرد؟! شاید بریتانیا بتواند از تخصص كانادا در یافتن كودكان گمشده بهره‌مند شود.

فرانسه كه خود را در پشت نقاب به‌اصطلاح آزادی، برابری و برادری مخفی كرده است، در حیاط خلوت خود مرتكب نقض فاحش حقوق بشر می‌شود. سركوب بی وقفه آزادی‌های مذهبی به نام سكولاریسم، هدف قرار دادن و به حاشیه راندن جوامع مسلمان، و محدودیت‌های شدید بر حجاب، همگی ویژگی‌های كشوری است كه آزادی را تحت عنوان حمایت از آن خفه می‌كند. فرانسه به عنوان نمونه‌ای آشكار از ریاكاری شناخته می‌شود و علیرغم ادعا در مورد آرمان‌های برابر، در عین حال آشكارا آن را برای شهروندان خود انكار می‌كند.

اینكه آلمان ابتدایی‌ترین حقوق زنان و كودكان مسلمان و مهاجر را در مرز‌های خود نقض می‌كند، توجه را به موازات تاریخی مانند سلاح‌های شیمیایی كه در دوران جنگ تحمیلی علیه زنان و كودكان ایرانی استفاده كرد، جلب می‌كند. نه تاریخ و نه زنان و كودكان ایرانی نمی‌توانند جنایات هولناك آلمان و سلاح‌های شیمیایی آن را فراموش كنند.

رژیم نامشروع آپارتاید اسرائیل در خط مقدم قتل عام زنان و كودكان بی گناه است. هیچ كس دیگری واقعا نمی‌تواند با رژیم آپارتاید در نسل كشی، پاكسازی قومی، جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت رقابت كند. چگونه می‌توان بمباران هولناك بیمارستان‌ها را توضیح داد كه طی آن صد‌ها بیمار، كه بیشتر آن‌ها زن و كودك بودند، كشته و تبدیل به ذغال شدند؟! رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل، میراثی از نقض فاحش و غیرقابل بیان حقوق بشر را برجای گذاشته است. آوارگی اجباری مردم فلسطین، ادامه اشغال سرزمین‌های آنان، ساخت شهرك‌های غیرقانونی و محاصره خفقان‌آور غزه مظهر رژیم آپارتایدی است كه در تلاش برای نسل‌كشی، حقوق و حیثیت كل ملت فلسطین را زیر پا گذاشته است.

ایالات متحده علاوه بر ترویج نژادپرستی، تمام توان خود را برای دفاع از نسل كشی و كشتار زنان و كودكان رژیم اسرائیل در نوار محاصره شده گذاشته است. آمریكا همین سیاست را با ارتكاب نسل كشی علیه مردم ایران از طریق تحمیل اقدامات قهری یكجانبه غیرانسانی و غیرقانونی علیه آن‌ها دنبال می‌كند. ایالات متحده به ارائه تمام حمایت‌های مورد نیاز رژیم آپارتاید از جمله حمایت نظامی، مالی و سیاسی افتخار می‌كند. فكر می‌كنم اكنون برای حضار بسیار واضح است كه چرا شورای امنیت فراتر از تصور فلج شده است.

جمهوری اسلامی ایران به ترویج و حمایت از حقوق بشر معتقد است و به همكاری سازنده خود با سازوكار‌های حقوق بشر سازمان ملل و همچنین دفتر كمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل ادامه خواهد داد.
با این حال، بهره برداری از حقوق بشر برای انگیزه‌های سیاسی باید همه كشور‌های عضو را نگران كند. به جای هدف قرار دادن انتخابی برخی كشور‌ها برای تامین منافع سیاسی، باید به طور جمعی رویكردی بی طرفانه برای رسیدگی واقعی به نقض حقوق بشر در مقیاس جهانی اتخاذ كنیم.

مرتبط با این خبر

  • تئاتر «آبی‌ترین آسمانی زمین» با موضوع دفاع مقدس بیش از 500 اجرا داشته است

  • جبهه مقاومت، رژیم صهیونیستی را مجبور به عقب‌نشینی كرد

  • ضرورت بازخوانی پرونده جنایات اسرائیل پس از توافق آتش‌بس

  • رژیم صهیونیستی رفتار انسانی ندارد

  • سازمان‌های بین‌الملل و حقوق بشر كاربردی ندارند

  • شاهد شكست سیاسی و بین‌المللی اسرائیل هستیم

  • جبهه مقاومت؛ بازیگرِ فعالِ نظم نوین جهانی

  • آتش‌بس خللی در فعالیت نظامی‌سیاسی حماس ایجاد نمی‌كند

  • هراس صهیونیست‌ها از دومین طوفان‌الاقصی

  • توافق آتش‌بس در غزه؛ برگ برنده‌ای برای مقاومت فلسطین